Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Nonda ne yaptı!

"Nonda" diye kıyameti koparan Hakan düşmanları, şimdi söylesinler bakalım sahada santrfor var mıydı!

G.Saray ne zaman forvet alacak? Avrupa maçları başladıktan sonra mı! Ortada iyi oyuncu kaldı mı?

Galatasaray bir dönem de Bülent Korkmaz'ı bulamamıştı!.. Tabii.. Böyle bir şey olabilir mi? Bu iki Adnan zannediyor ki herkes kör, aptal, geri zekalı. 'Biz söyleriz herkes inanır.' Hayır, ben inanmam. Hakan Şükür'ün Galatasaray'dan gönderilme sebebi Adnan Polat'ın kişisel takıntısıdır. Başka da bir sebep yoktur. Bunu örtbas etmek için tezgah kuruyorlar. Bu tezgat da başarısız oluyor. İşte Galatasaray santrforsuz.


TEŞEBBÜS ETMEDİ
Zamanında Galatasaray, Bülent Korkmaz'a yaptı aynı şeyi!.. Serbest bıraktı; Bülent ısrar etti, takımda kaldı, takımın as oyuncusu oldu. Hakan'ın durumu da aynı. Skibbe bugün çağırsın Hakan'ı, Galatasaray'ın değişmez santrforu olur. Çünkü yok... 'Nonda, Nonda, Nonda' diye kıyameti koparan Hakan Şükür düşmanları hadi bana söylesinler bakalım; 1860 Münih maçında Galatasaray'da santrfor var mıydı? 90 dakika oynadı Nonda!.. Oyuna nasıl bir katkısı olmuş? İlk devre sağdan soldan Hasan Şaş ve Arda 40 tane orta yaptılar. Kafaya çıkan bir Nonda gördün mü? Teşebbüs eden bir Nonda gördün mü? Yok.
_Aslında Galatasaray yeni bir forvet arıyor. Oliveira, Kiessling, Mevlüt, Brandao'nun isimleri geçiyor. Bunların hepsini palavracı spor sayfaları konuşuyor. Açıyorlar interneti, rastladıklarını transfer ediyorlar. Sayabilir misin? 30 Haziran'dan bu yana Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a kaç tane futbolcu transfer etti senin medyan!.. Bir say bakalım!.. Fener'e 300 kişi geldi sadece!..

HAKAN'I ALACAK
_Adnan Sezgin, bir forvet alarak bu sezonki transferi kapatacaklarını söyledi. Ne zaman alacaklar? Avrupa maçları başladıktan sonra mı alacaklar? Bütün futbolcular yerleşti takımlarına, antrenmanlara başladı. Boşta Hakan Şükür'den başka golcü yok. Onu mu alacaklar acaba!..



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Taraftara bağlı   / 30-07-2008
 Unutulur gider   / 29-07-2008
 Kewell İngilizler'in Emre'si   / 09-07-2008
 Kulisler başladı!   / 08-07-2008
 Fener yanlış yaptı   / 02-07-2008
 Terim açıklasın   / 01-07-2008
 Yıldırım ile olmaz   / 25-06-2008
 HAKSIZLIK YAPTIK   / 24-06-2008
 Kötü örnek oluyor   / 18-06-2008
 Şans yanımızda   / 17-06-2008


 
Yalan söylediler
Adnan G.Saraylı değil
Nonda ne yaptı!
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Hesap sorun!
"Mert biriyim ve kocaman yüreğim...
Devler ligi için müjde
G.Saray ve F.Bahçe' nin ön...
Biz hazırız
"Fiziksel ve zihinsel olarak...
Kim gitsin?
Geçen sezon 11 kurmakta zorlanan...