Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Fırsatçılık

Herkes her şeyin farkında. Bu nedenle dün "Toraman kalmalı, Üzülmez gitmeli" şeklindeki tezime taraftar büyük destek verdi. Bir tek, evet bir tek kişi dahi "Üzülmez kalmalı" demiyor. İşte acı gerçek bu. Beşiktaş'ta sol savunmacı oynuyordu birinci kaptan İbrahim Üzülmez. Bu bölgeye futbolcu alınmamasının sebebi de onun rekabetçi bir yapıda olmamasıydı aslında. Yönetim kaptanı küstürmemek adına bu konuyu hep es geçti ama bu da bir yere kadardı. O yere gelindi, Seric alındı. İşte gördünüz. Yıllardır hiçbir kampta, hiçbir şekilde problem çıkarmayan, tam aksine kampın en neşeli isimleri arasında yer alan İbrahim Üzülmez, Seric'in alınmasından öylesine rahatsız oldu ki, bunu ancak böyle ortaya koyabildi. Toraman bu işte, Üzülmez'in yanlış hesaplarının kurbanıdır. Üstelik Beşiktaş'ın Toraman'a çok ihtiyacı olduğu da aşikâr. Başkan Yıldırım Demirören'in "Gelecek 10 yılın kaptanı" dediği bir oyuncu böyle bir yanlışa düştüğü için harcanamaz. Sinan Engin'in söylediği disiplin ya da Beşiktaşlı duruşu, sorumluluk payı ne olursa olsun herkese aynı cezayı vermeyi gerektirmez. Zaten haklıyı haksızı ayırmadan herkesin aynı cezaya çarptırılması da adalet olmaz.

Zaten harcanacaktı
Bu olayda Üzülmez'in ciddi tahrikleri, kendini kaptan olarak ön plana çıkarma çabaları (Bunun için seçtiği yöntem tek kelimeyle skandal) vardır. Bunlar görmezden gelinirse o zaman akıllara başka sorular takılmaya başlanacaktır. 'Toraman zaten harcanacaktı, mazeret mi aranıyordu' diye sorgulayacaktır taraftar. Bakın; Terim bu oyuncuyu Milli Takım'a çağırmadı ve belki de kupayı alabileceği turnuvada en büyük darbeyi savunmanın göbeğinden yedi. Şimdi Beşiktaş aynı hatayı kesinlikle yapmamalıdır. Bu hata yapılır ve de Toraman, özellikle Mehmet Topuz ya da ismi daha önceden gündeme gelen bir başka oyuncunun takasında kullanılırsa, bu yaşanan kavganın yönetim tarafından bir fırsat olarak görüldüğü de düşünülenecekler. Umarım böyle bir fırçalık yapılmaz.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Gerçek sebep!   / 05-07-2008
 Tuncay Fener'den nefret mi ediyor?   / 04-07-2008
 Yeniden yapılanma!   / 03-07-2008
 Beyaz Tilki   / 30-06-2008
 Fenerliler galip   / 27-06-2008
 Aslanlarım benim   / 26-06-2008
 İyiler kazandı!   / 23-06-2008
 Heeeeeeeeyt!   / 21-06-2008
 Tarih yazdık   / 16-06-2008
 Robben coşturdu   / 14-06-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Takıntılı biriyim
"F.Bahçe' nin büyüklüğünü dünya...
2 yıldızın da eli...
Adnan Sezgin, iki yabancı oyuncuyu...
Beşiktaş zorlamadı
Siyah-beyazlılar, Avusturya 2. Lig...
Tarihi değişim
İki senelik imza atan Kamerunlu...