Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Gerçek sebep!

Beşiktaş'ta kaptanlar arasında yaşanan kavga hepimizi şoke etti. Birlik, beraberlik, kolej havası derken, boks ringine dönmüş Avusturya kampı. İki İbrahim arasında kaptanlık konusunda bir çekişme olduğunu sanmıyorum. Bu kavganın asıl sebebi, bugüne kadar onbiri çantada keklik gören Üzülmez'in, yeni sezonda takım yüzü göremeyeceğini adı gibi bilmesidir. Futboluyla auta çıktığını anlayınca, kaptanlık apoletiyle ön plana çıkma çabasından başka bir şey değil bu. Zaten Üzülmez'in kendi açıklamaları her şeyi ortaya koyuyor. Misal, Beşiktaş'ın birinci kaptanı olarak disiplinden bahsediyor, terlik giydiği için Toraman'ı uyardığını söylüyor. Tavuk su içer Allah'a bakar, örnek olmaktan bahseden İbrahim Üzülmez acaba hiç aynaya bakmıyor mu? Herkes elini vicdanına koyup cevap versin lütfen; saçı başı bu derece dağınıkken, ekran karşısına çıkıp konuşmak bir kaptana yakışıyor mu? Terliğe gelene kadar tavır, kılık, kıyafet hakkında söylenecek çok şey var ama onları es geçiyorum. İşin ilginç yanı, yaptığı hatanın da farkında değil Üzülmez. Diyor ki "Aynı şeyi tekrar yaparım." Yani yakıştırıyor kendine takım arkadaşıyla, sudan bir sebep yüzünden kapışmayı.

İlişkisi kesilmeli
Derhal Beşiktaş'la ilişkisi kesilmelidir. Hatasını anlamış olsa belki böyle düşünmezdim ama şimdi aynen bunu düşünüyorum. Peki ya Toraman? Büyük hata yaptığı kesin. Uymamalıydı. Olay sonrası konuşmaması ve alınan karara saygı duyması hatasının farkına vardığını gösteriyor. Dolayısıyla Üzülmez'le aynı kefeye konulamaz, konulmamalıdır. Öbür taraftan haberin sadece bir gazetede yer alması Beşiktaş'ta kanayan bir başka yarayı işaret ediyor. Sinan Engin dostum çok kızmış, "Bu muhabir bana kaynağını açıklamazsa bir daha antrenmana gelemez!" diyor. Yanlış... Muhabir işini yapmış. Tabii eğer bu haberi muhabir aldıysa bu sözlerim geçerli! Başkan Demirören'in, Futbol Federasyon Başkanı Hasan Doğan'la yaptığı özel konuşmayı da biz aynı gazetede okumuştuk. Bence bu kaynak işini fazlaca zorlamasın. Karşısına çok tanıdık bir isim çıkabilir!



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Tuncay Fener'den nefret mi ediyor?   / 04-07-2008
 Yeniden yapılanma!   / 03-07-2008
 Beyaz Tilki   / 30-06-2008
 Fenerliler galip   / 27-06-2008
 Aslanlarım benim   / 26-06-2008
 İyiler kazandı!   / 23-06-2008
 Heeeeeeeeyt!   / 21-06-2008
 Tarih yazdık   / 16-06-2008
 Robben coşturdu   / 14-06-2008
 Terim'in gerçekleri   / 13-06-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
5 Yıldızlı liste
Başkan Yıldırım ve yöneticilere...
Avustralya' nın Rıdvan' ı
Öldürücü çalımlar, müthiş...
Büyük skandal
İki kaptan ' terlik' konusu...
Yanal fırtınası
Tempo yükselten Trabzon' da Ersun...