Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Yeniden yapılanma!

Yeni sezon öncesi Beşiktaş'ın bilinmezleri çok fazla. En başta stat konusu muamma. Kombine alacak taraftar da bu nedenle bekliyor zaten. Maçlar İnönü'de oynanacaksa alacak kombinesini, Olimpiyat'ta oynanacaksa geçmiş olsun. Yönetimin ilk yapması gereken bu soruyu cevaplamak: Beşiktaş yeni sezonda maçlarını nerede oynayacak? Tek bilinmez stat olsa iş kolaydı, ama öyle değil. Kartal'ın transferleri arasında taraftarı tribüne çekecek isimler yok. Sivok, Zapotocny ve Seric kimseyi heyecanlandırmıyor. Belki de takım oyununa katkı yapacak isimler alınmıştır, bunu şimdiden kestirmek kolay değil. Umalım öyle olsun. Çünkü bu oyuncular dertlere derman olmaz ve Hiugain ya da Gordon gibi çıkarsa yandı gülüm keten helva. O taktirde şampiyonluk şöyle dursun, UEFA yarışı içinde olması bile zorlaşır Beşiktaş'ın. Seric savunmanın soluna İbrahim Üzülmez'den daha fazla katkı yapacak mı, yoksa Panathinaikos taraftarlarının yorumlarını mı haklı çıkacak? Bu sorunun cevabı çok önemli. Dilerim Beşiktaş, 'ancak takımdan gidince' taraftarı sevindiren bir oyuncu almamıştır!

Faturası çok ağır olur
Geçen sezon yaşanan defans problemleri malum. Yenilen gollerin yüzde 90'ında çok önemli bireysel hatalar vardı. Zapotocny'nin gelişi savunmanın göbeğinde nasıl bir görüntü ortaya çıkaracak gerçekten merak ediyorum. Slovak oyuncu geçen sezon Udinese'de 19 maçta 4 sarı, 1 kırmızı kart görmüş, 1 de gol atmış. Bu istatistikler bize istikrar konusunda fikir vermiyor. Şapka düşmeden keli görmemiz mümkün değil, o nedenle ilk hazırlık maçlarını bekliyoruz. Sivok'un hem savunma, hem de orta saha özellikleri olduğunu biliyoruz. Sanırım Ertuğrul hoca duruma göre Sivok'u ön libero olarak da kullanacak. Gökhan Zan'ın durumunun henüz netleşmemesi de kafaları karıştırıyor. Özetlersek, yeni sezon hazırlıkları başladı ama cevapsız soruların sayısı bir hayli fazla. Şimdilik sadece şunu söyleyebiliyoru: Beşiktaş'ın savunması iki Slovak ve bir Hırvat oyuncudan oluşacak. Bu da yepyeni bir defans anlamına geliyor. Eğer uyum sağlamaları uzun sürmezse Kartal'ın işi biraz daha kolaylaşır. Yoksa üç bölgeden birini yeniden kurmanın tüm sıkıntısını Beşiktaş sezon başından itibaren yaşar ve bunun faturası da çok ağır olabilir.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Beyaz Tilki   / 30-06-2008
 Fenerliler galip   / 27-06-2008
 Aslanlarım benim   / 26-06-2008
 İyiler kazandı!   / 23-06-2008
 Heeeeeeeeyt!   / 21-06-2008
 Tarih yazdık   / 16-06-2008
 Robben coşturdu   / 14-06-2008
 Terim'in gerçekleri   / 13-06-2008
 Basel panteri!   / 12-06-2008
 Provokasyon   / 11-06-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Tatlı hamle!
Real Betis' in istediği oyuncu...
Tek büyük Galatasaray
"Seyircisiz, hocasız da şampiyon...
Sorun çözüldü
"Geçen sezon sakatlıklar nedeniyle...
Önce cefa sonra sefa
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren...