Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Aragones kapalı kutu
Aragones'in en önemli dezavantajından birisi de İspanya dışında "A" dememiş, çalışmamış olmasıdır... İspanyol hocayı Brezilya cuntasını dağıtmak için getirdilerse, niyetleri asla şampiyonluk olamaz


Fenerbahçe'nin yeni hocası Aragones, İspanya'yı Avrupa Şampiyonası'nda zafere taşıdı. Sarı-lacivertlileri de şampiyon yapabilir mi?
Şimdi bana gelen istihbarat şu; Zico, yardımcılığını yapan kardeşini göndermesini istedikleri için Fenerbahçe'den gitti. Ama Zico'yu şiddetle tutan bir "Brezilya cuntası"nın olduğu söyleniyor Samandıra'da. Fenerbahçe'den bana gelen haberler bunlar. Fenerbahçe muhabirleri bunları niye araştırmıyorlar, niye yazmıyorlar onu da bilmiyorum. Hepsi Aziz Yıldırım'ın kontrolünde olduğu için yazamıyor olabilirler. Bana gelen haberler şu; Aragones'in birinci görevi; bu "Brezilya cuntası"nı dağıtmak.
Çünkü bu cunta "Vay Zico'yu niye gönderdin" diye tavır alabilir. Şimdi Aragones bunun için geldiyse Fenerbahçe yönetimi şampiyonluğu değil bu işleri düşündüğü ortaya çıkacak. Onun için Aragones, Türkiye'de ne yapacak, ne yapmayacak biraz bekleyelim ve işaretleri bir alalım bakalım. Aziz Yıldırım'ın dediği gibi Fenerbahçe'yi artık Avrupa'da UEFA ya da Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluğa götürmek mi, yoksa 70 yaşındaki adamın isminden yararlanıp Kalli benzeri bir takım operasyonları yaptırıp Kalli gibi şutlamak mı?

_Hatta Brezilyalıları sevmediği söyleniyor. Alex gibi yürüyen futbolculara da tahammül edemediği söylentileri yayılıyor!
Brezilyalıları sevmediği söyleniyor, zencileri sevmediği söyleniyor. Bir sürü söylenti var. Asıl bence dezavantajı Aragones'in şu; Aragones tamamen yerli bir adam. Hayatı boyunca İspanya'nın dışında çalışmamış. Başka bir kişi... Yani ben hep diyorum ki dünyanın en iyi hocasını da getirsen frekans uymuyorsa başarı zor. Şimdi Aragones'in frekansının kimle uyduğu konusunda en ufak bir fikrimiz yok çünkü adam İspanya'nın dışında "A" dememiş! Hiç çalışmamış. Onun için Aragones ile ilgili herhangi bir eleştiri yapmamak ve beklemek lazım. Fener yönetiminin niyeti nedir? Bunlar aralık ayında belli olur.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Yıldırım ile olmaz   / 25-06-2008
 HAKSIZLIK YAPTIK   / 24-06-2008
 Kötü örnek oluyor   / 18-06-2008
 Şans yanımızda   / 17-06-2008
 Sezgin'e mahkum   / 11-06-2008
 Bu işi bırak Fatih Hoca   / 10-06-2008
 İstifa etmeli   / 04-06-2008
 G.Saray'ı kurtardı   / 03-06-2008
 İşlerine gelmez   / 28-05-2008
 İnanılır gibi değil   / 27-05-2008


 
Terim açıklasın
Aragones kapalı kutu
Bu maç finale hiç yakışmadı
Beşiktaş'ta transferler hep keyfi!
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Guiza gerçekleri
İspanyol gazeteciler "O artık...
Şaşırtacak
İdmanlarda attığı gollerle eski...
Necati tamam
Ertuğrul Sağlam' ın ' Kampa...
Yarınlar garanti
"Kulübün bazı gelirlerine temlik...