Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Zico'ya ders

Fenerbahçe'de, Adnan Polat gibi rakiplerinin teknik adamlarına maç öncesi iş teklifi yapıp, bizzat kendisinin mecmualarına yazdığı gibi "Galatasaray için ölürüm" sözü alan ve daha sonra sahadan 3-0 galip ayrılmayı ayarlayacak bir yönetici olmadığı için, sarı-lacivertli ekip sadece Belediyespor karşısında kaybedilen 5 puanla şampiyonluktan oldu. Fenerbahçe yönetiminden bunu bekleyemeyiz ama Şampiyonlar Ligi maçları arefesinde Zico'nun lig maçlarına oyuncularını dinlendirmek bahenesiyle ve "Bu maçların telafisi yok. Ligde puan kaybedersek, nasıl olsa arayı kapatırız" düşünce ve uygulamasına da seyirci kalıp gerekli uyarıyı yapmadılar. Gazetemizin arşivlerinde mevcuttur; Bursaspor ve Ankaragücü maçlarından önce, "Bugünkü tavuk yarınki kazdan iyidir. Şampiyonlar Ligi'nde final şansı fazla yok. Lig maçlarına önem verilmelidir" diye aynı atasözünü kullanarak iki defa uyarıda bulundum. Kadıköy'de yabancı maçlarda alınan galibiyetler Zico gibi yönetim ve futbolcuları da havaya sokup lige boş verilince, maalesef bugünkü sonuç hazırlandı.

Acemiliğin acı faturası
Bırakın Kezman'ın penaltı sevdası ve Volkan'ın ayarsız çıkışıyla kaybedilen son haftalardaki 3 puanı, sadece güçlü kadro ile çıkılacak Bursaspor ve Ankaragücü maçları kazanılsa, alınacak 5 puanla bugün Galatasaray'ın 2 puan önünde olunacak ve hafta sonunda alınacak 1 puanla bile yine şampiyonluk kupası Fenerbahçe Müzesi'ne gidecekti. Bütün dünyada kulüplerin hem iç, hem dış saha maçlarına en güçlü kadrolarıyla çıktıklarını yazılarımda belirtmiştim. İşte Zico'nun acemiliği burada görüldü. İş işten geçtikten ve puanlar uçtuktan sonra iki cepheye de aynı önem verildi ama güçlü rakibi Galatasaray son 5 hafta ucuz galibiyetler alınca gemi kaçırıldı ve "Atı alan Üsküdar'ı geçti" Hepsi bir yana, Volkan o hatalı golü yemese, G.Saray'ın yerine Türkiye'de her yer sarı-lacivertli bayraklarla süslenecekti. Yönetimin bir hatası da, koşarken sakat görünmeyen Deniz ve Carlos ile Appiah'ı bol keseden besleyip bir türlü sahaya sürememesidir. Ayağı kırılanlar bile iyileşip maçlara çıktı ama bizim hazretler hâlâ yan gelip yatıyorlar.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Zar zor   / 05-05-2008
 Volkan'ın golü!   / 28-04-2008
 Yenilmemek şart   / 26-04-2008
 Skor iyi, ya futbol?   / 20-04-2008
 Kezman ve Deivid   / 14-04-2008
 Ah şu hakemler   / 12-04-2008
 Olmalıydı!..   / 09-04-2008
 Tolunay'ın ayıbı   / 07-04-2008
 Darısı Chelsea'ye   / 06-04-2008
 Deivid gerçeği   / 05-04-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa



Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Medya Bilgi Grubu

Artık çok zor
Şampiyonluğun kaçması durumunda...
Kurulu saat
Şampiyonluk için tek maça kalan...
Seç-Beğen-Al
Transferde stopere yoğunlaşan...
Tarihe geçmeyin
Bu sezon dört derbide de "sıfır"...