Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Deivid gerçeği

Beklenmeyen goller atan Brezilyalı Deivid, bazılarına göre çok klas kimilerine göre Zico'nun kontenjanından faydalanan ve antrenmanlarda maskaralık yaparak arkadaşlarını eğlendiren bir oyuncu. Geçen sene transfer edildiğinde "çok müthiş golcü'' diye sevinmiştik. Ama daha ilk maçlarında ya direkleri nişanlayan ya da topları dışarıya atan, en önemlisi forvet mi orta saha veya kanat oyuncusu mu anlaşılamayan, çok top kaybeden bir görünümdeydi. Yeni sezonda orta sahanın sağ kanadında devamlı yer bulmaya ve Şampiyonlar Ligi'nde Inter'e Kadıköy'de attığı o şahane golle dikkati çekmeye başladı. Lig ve kupada da zaman zaman goller attı ama ne çalım yapabiliyor, ne rakibi durdurabiliyor, hatalı paslar veriyor, sadece beklenmeyen zamanlarda sert vuruşlar yaparak kaleleri buluyordu.

Skor yazarları beğeniyor!
CSKA'ya uzaktan attığı golle bir kez daha göze girdi. İki hafta önceki Kasımpaşa maçının en kötüsüydü ama son saniyelerde attığı kolay golle yine kendini affettirdi. O maçta akılsızca yaptığı hentbol ile Beşiktaş'a karşı oynamaktan kurtulunca F.Bahçe'ye en büyük iyiliği yapıp Colin Kazım'ın değerinin anlaşılmasını sağladı. Böylece sarı-lacivertlilerin ezeli rakibini İnönü Stadı'nda su götürmez şekilde yenmesi mümkün oldu. Sevilla maçlarında turun geçilmesinde futbolu ile değil attığı gollerle faydalı olan Deivid Chelsea maçında kalesine attığı golle morallerin bozulmasına, çok top kaybedip sağ kanadın sadece Önder'e bırakılarak aksamasına neden olmasına rağmen 90 dakika sahada tutuldu. Kazım oyuna girip o harika golü atarak stadı coşturunca şans yine ona güldü ve son dakikalarda kendisini önemsemeyerek boş bırakan İngilizlerin kalesine yolladığı füzeyle galibiyeti sağlayıp günün yıldızları arasına girdi. Oysa karşılıklı kalelere attığı goller olmasa ve maç 1- 0 bitse Londra'daki rövanşta F.Bahçe'nin şansı daha da artacak ve Chelsea en ez iki gol atarsa turu geçebilecekti. Bu nedenle Deivid'i spor yazarları değil skor yazarları beğeniyor. Ve başına taç yapıyor. Taraftarlar da sadece gollerine seviniyor.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Bir destan daha   / 03-04-2008
 Üç Yıldırım   / 30-03-2008
 Semih girince   / 22-03-2008
 Chelsea şifresi   / 21-03-2008
 Yordu ve vurdu   / 17-03-2008
 Hasan Doğan   / 14-03-2008
 Skor ve futbol   / 10-03-2008
 Hepsine bravo   / 08-03-2008
 Türkiye'nin gururu   / 05-03-2008
 Zico'nun hediyesi   / 02-03-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

F.Bahçe' den yıldız atağı
Sarı-lacivertlilerin golcü...
Tulum çıkarın
"Ne benim, ne de sizlerin hata...
Zaferle döneriz
Yerli sambacı, İnönü' deki ilk...
Trabzon Barış gücüyle
Maçın gollerini 43. dakikada Umut...