Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Şereflilerden daha iyi biliyorum

Kupa ve Şampiyonlar Ligi defterlerini kapatan Fenerbahçe, şampiyonluk şansını da zora soktu. Büyük yatırımlar yapması ve seneye 3 kupa hedefiyle başlamasına karşılık Fenerbahçe'nin hedeflerinden bir bir uzaklaşmasını neye bağlıyorsunuz?
Yanlış yatırımlar yapıyorlar. 'Ben böyle demiştim' demekten artık bıkıyorum ve utanıyorum. Daha şu sohbetlerin başladığı 1. günden itibaren bir kere 'Fenerbahçe iyi takım' dedim mi? Fenerbahçe kötü takım, daha kötüsü Fenerbahçe'yi yönetenler, Fenerbahçe'nin kötü takım olduğunu farkında değiller. 'Doğru seçimler yaptıklarına inanıyorlar' diye bütün ilk yarı boyunca uyardım. Fenerbahçe'nin savunmasına çok iyi bir adam lazım, orta sahasına çok iyi bir adam lazım, forvetine çok iyi bir adam lazım. Çünkü eldeki mevcutlarla olmadığı belli. Kezman ile olmuyor, Alex ile olmuyor. 'Alex oyun kurucu değil' demekten dilimde tüy bitti. Ayağına top gelirse ve gününde olursa tamam. Galatasaray maçında gününde değildi. Alex'in kaçırdığı golleri göz önüne getirin... Peki gollerin, pozisyonların dışında ne vardı Alex'te? Bir oyun kurucu olarak bir vasfını gördünüz mü?

DÜŞMAN İLAN ETTİLER
Galatasaray'ın beki Emre'nin attığı pasları, atamadı Alex!.. İnanılır gibi değil ama ben bunları söylediğim için Fenerbahçe düşmanı oldum. Şerefsiz oldum, ahlaksız oldum. Fenerbahçe benim köyüm değil. Doğru söyleyeni niye 9 köyden kovuyorlar!.. Bir düşün bakalım, ne diyor bu herif!.. Ne diyor diye bir düşün!.. Edu ile Lugano'nun Fenerbahçe'ye kaybettirdiği maçları, puanları bir düşünün. Haksız mıyım ben "Bu takıma iyi bir stoper lazım" derken! Hâlâ Fenerbahçe'nin oyun kurucusu yok. Lig bitiyor. Haksız mıyım "Takıma bir oyun kurucu lazım" derken!.. Hâlâ Fenerbahçe'nin bir golcüsü yok. Haksız mıyım ben "Bu takıma bir skorer lazım" derken. "Bunları ara transferde muhakkak yapın. Şampiyonlar Ligi'ni, ligi istiyorsanız bunları yapın" diyen adam güya onlara göre 'şerefsiz, fanatik bir Galatasaraylı.' Galatasaraylı adam Fenerbahçe'ye akıl verir mi?

HEPSİ DOĞRU ÇIKTI
Üstelik Galatasaray'ı da en sert şekilde eleştiren sizsiniz.
Evet. Galatasaray beni mahkemeye veriyor. Eleştirdiğim için. Beşiktaşlılar eşcinsel olduğumu söylüyorlar!.. Kimsenin eleştiriye tahammülü yok. Gelsinler, bana "Şerefsiz" diye bütün Fenerbahçe yönetimiyle birer birer bunları tartışayım. 1. günden beri Fenerbahçe hakkında söylediklerimin hangisi çıkmadı! Aziz Yıldırım, 'Ben yanlış yaptım, ben eksikleri göremedim. Ben yanlış transferlere büyük paralar harcadım' dememek için Hıncal Uluç 'Şerefsiz' ilan ediliyor. Ama o şerefsiz Fenerbahçe'yi o şereflilerden daha iyi biliyor. Daha iyi analiz ediyor, eksiğini kusurunu daha iyi söylüyor. Güneş balçıkla sıvanmaz. İşte bugün geldiğimiz noktada kimin haklı olduğu ortaya çıkmıştır. Fenerbahçe'nin temmuzda yapacağı transferleri de göreceğiz. Yapacakları transferlerle Hıncal mı haklı, kendileri mi haklı onu da göreceğiz. Bu kafada gittikleri zaman, bir şey olmayacağını gördükleri için dank etti kafalarına. Şimdi bu dediğim transferleri yapacaklar. O zaman ben de soracağım. 'Daha önce neredeydiniz' diye. O transferleri yaptıkları gün 'Hadi bakalım şerefsizden özür dileyin şimdi' diyeceğim.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Hayaleti görmedi   / 29-04-2008
 İki tehlike var   / 23-04-2008
 Ters tepti   / 22-04-2008
 Sezgin devam etsin!   / 16-04-2008
 Zico aldandı   / 15-04-2008
 Kimin başkanı!   / 10-04-2008
 Aynaya baksınlar   / 09-04-2008
 Cesaretli olmalı   / 08-04-2008
 Lüzumsuz bir hazırlık maçıydı   / 02-04-2008
 Şampiyon belli   / 01-04-2008


 
İkisi de sıfır
Sebep gitmesi değil
Şereflilerden daha iyi biliyorum
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa



Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Medya Bilgi Grubu

Selçuk kahroluyor
İLK 11' de olmayı...
Söz Nonda' da
Teknik heyet, kritik kapışmada...
Gordon gidiyor Biscan...
Hırvat stoper, takas olmasa dahi...
Ante ısrarı
Bordo-mavililer, Hajduk Split'...