Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Süren'e inanamadım

Süren'in "Canaydın en iyisi" sözlerine inanamadım. Bu lafı etmişse eğer, ona duyduğum saygı sıfırdır

Canaydın neyin en iyisi? Galatasaray'ı iyice batırsın, ondan sonra kendisine gelsinler istiyor herhalde...

Galatasaray'ın Özhan Canaydın'dan, Adnan Polat'tan, Kalli'den bir an evvel kurtulması lazım. Liderliği aldığına bakmayın, Galatasaray bozguna gidiyor. Galatasaray içerden çürüyor, Galatasaray'da kimse kimseyi sevmez oldu, kimse kimseye güvenmez oldu, kimse kimseye inanmıyor, kimse kimseye sırtını dönemiyor. Galatasaray bu değil... Benim tanıdığım, bildiğim Galatasaray bu değil. Galatasaray dostluğun, kardeşliğin, inancın, güvencin yuvasıydı. Ben 19 yaşında Galatasaraylı oldum? 'Galatasaray iyi futbol oynuyor' diye değil. Galatasaray camiasına hayran olduğum, aşık olduğum için... "Ben bu camianın içinde olmalıyım" dediğim için... Şimdi bu camianın içinde olmak bana utanç veriyor, yüzüm kızarıyor. Kongre üyeliğinden anında istifa ettim. Kongre üyeliği kâğıt üzerinde istifa edebiliyorsun, Galatasaraylılık gönlünde. Kolay kolay edemiyorsun. Buysa Galatasaray, benim Galatasaray'da kalmamın bir anlamı yok!.. Herkesin birbirine düşman olduğu, herkesin birbirinin kuyusunu kazdığı, futbol takımının, kongre oyunlarına, kongre kulislerine alet edildiği bir Galatasaray olabilir mi?

ORTADA YOKLAR
Ve daha korkuncu bir akil adam çıkmıyor. Defalarca çağrı yapmama rağmen Selahattin Beyazıt; üzerine ölü toprağı serpilmiş. Galatasaray'daki en saygın eski başkan o... Ali Tanrıyar nefes almıyor, ortada yok, Alp Yalman meydanlarda değil. Bir Faruk Süren çıktı, şaşırdım.
_Süren, her fırsatta eleştiride bulunmasına karşılık, bu defa, "Galatasaray başkanlığı, Özhan Canaydın'a yakışır" dedi. İnanamadım... Faruk Süren, Canaydın'ı ilk ortaya atan kişi. Ben o toplantıda vardım. Galatasaray'ı kurtaracak tek adamın Özhan Canaydın olduğunu anlatan Faruk Süren. Ünal Aysal formülünü Faruk Süren anlattı o toplantıda... Buna rağmen ben o toplantıyı kalktım terk ettim. Biliyorum çünkü ben Özhan Canaydın'ı. Özhan benim 20 yıllık arkadaşım. Adım gibi biliyorum. Nitekim seçildiği günden itibaren Ünal Aysal'ın adını ağzına almadı. Bunu en iyi bilen Faruk, buna rağmen özür dileyeceğine, 'Ben Özhan'a inanmıştım bu nedenle ilk başkanlıkta destekledim' diyeceğine şimdi yine "En iyisi" diyor. Neyin en iyisi!.. Yani Galatasaray'ı iyice batırsın, ondan sonra da sana gelsinler, istiyorsun... Faruk Süren'in böyle bir laf ettiğine inanamıyorum. Hâlâ inanamıyorum. Etmişse eğer gerçekten, benim Faruk Süren'e duyduğum saygı sıfırdır... Bundan sonra Faruk ile Galatasaray'ın G'sini konuşmam, Faruk'un söylediği hiçbir lafı dinlemem, Faruk'un bulunduğu hiçbir toplantıya da gitmem. Ondan beklediğim bir tek şey var. Açsın bana telefon, 'Yok ya ben böyle bir şey söylemedim. Abartmışlar, yanlış anlamışlar. Ben Özhan'ı aday gösterir miyim! Bir kere gösterdim, insan içine çıkacak halim kalmadı. Aynı hatayı bir daha yapar mıyım' desin. Ayıptır. Koca Galatasaray sahipsiz.
Röportaj: BÜLENT CAN



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Erzik doğru isim   / 23-01-2008
 Alex ne yaptı!   / 22-01-2008
 İlk kez bırakmadı   / 16-01-2008
 Fark ortada   / 15-01-2008
 Ronaldo ortada yok   / 09-01-2008
 Utanç duydum   / 08-01-2008
 Sevgi kalmadı   / 03-01-2008
 Ahlaken yanlış   / 02-01-2008
 Yedekler takımı   / 26-12-2007
 Kalli yetmez   / 25-12-2007


 
Özür dilemeli
Arda yorulunca iş bitiyor
Süren'e inanamadım
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Yine bir şölen
Çeyrek finalin ilk maçı 3 Şubat'...
Muhteşem
"Bundan daha güzel ne olabilir?...
Drpic' in işi bitti
Beşiktaş, Dinamo Zagreb' in 1.93'...
Denis tamam
Trabzon, sezon sonuna kadar...