Maç Sonuçları

Sinan Gümüş'se Cimbom altındır!

Galatasaray, A Haber'deki kupa gecesinde gol olduğu yağdı. Sinan Gümüş'ün hat-trick yaparak yıldızlaştığı maçta 1966 Kastamonuspor'u 4-1'le geçen Cimbom güzel futboluyla gözlerin pasını sildi

Giriş: 26 Ocak 2016, Salı 00:00 Güncelleme: 26 Ocak 2016, Salı 23:01
Süper Lig'de Osmanlıspor yenilgisiyle sarsılan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası E grubunun altıncı maçında 1966 Kastamonuspor'la karşılaştı.

Beşinci maçlar sonunda gruptan çıkmayı garantileyen ve ikinci turda Gaziantepspor'la eşleşen sarı-kırmızılılar, Türk Telekom Arena'daki karşılaşmada Spor Toto 3. Lig ekibini 4 golle yıktı.
Galatasaray'ın yükselen değeri Sinan Gümüş ilk 45 dakikada 3 gol birden atarak hat-trick yaptı. Sarı-kırmızılı formayla son 6 maçta 5 gol ve 1 asist yapan Sinan, takımdan ayrılması gündemde olan Burak Yılmaz'ın veliahtı olabileceğini bir kez daha gösterdi.

Cimbom'un diğer golü Jem Paul Karacan'dan geldi. Konuk ekibin tek golünü 72. dakikada Fatih Özçelik kaydetti.

Sarı-kırmızılılar Türkiye Kupası ikinci turunda Gaziantepspor'la çeyrek final bileti için karşılaşacak.



Mustafa Denizli rotasyona gitti
Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 6. ve son hafta maçında Kastamonuspor 1966'yı ağırlayan Galatasaray'ın kadrosunda, önemli ölçüde değişikliğe gidildi. Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, ligdeki Osmanlıspor karşılaşmasının 11'inden sadece Sinan Gümüş'ün yer aldığı bir kadroyla takımını sahaya sürdü.

Sarı-kırmızılı ekip, müsabakaya Eray İşcan, Tarık Çamdal, Koray Günter, Chedjou, Carole, Rodriguez, Emre Çolak, Linnes, Sinan Gümüş, Yasin Öztekin ve Umut Bulut 11'i ile başlarken, yedeklerde ise İsmail Çipe, Bilal Kısa, Jem Paul Karacan, Selçuk İnan, Sneijder, Olcan Adın ve Sabri Sarıoğlu yer aldı.

Tecrübeli teknik adam, Fernando Muslera, Hamit Altıntop, Ryan Donk, Burak Yılmaz, Hakan Balta ve Cenk Gönen'i maç kadrosuna almadı. Ayrıca, sakatlıkları bulunan Jason Denayer, Semih Kaya ve Lukas Podolski de kadronun dışında kaldı.

Linnes yine kupada sahada
Galatasaray'ın yeni transferi Martin Linnes, yine bir kupa maçında sahada yerini aldı.
Sarı-kırmızılı ekiple ilk resmi maçına Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Akhisar Belediyespor müsabakasında çıkan ve ilk 11'de yer alan Norveçli oyuncu, ligdeki Osmanlıspor karşılaşmasına yedekler arasında başlamasına karşın süre alamazken, Kastamonuspor 1966 karşısında da ilk 11'e dahil edildi.

Taraftarı Kastamonuspor 1966'yı yalnız bırakmadı
Konuk ekip Kastamonuspor 1966'yı taraftarları İstanbul deplasmanında yalnız bırakmadı. Grupta 4 puanla son sırada yer alan takımlarını desteklemek için Türk Telekom Arena'da yerlerini alan Kastamonuspor 1966 taraftarları, kendilerine ayrılan bölümü büyük ölçüde doldurdu.
Rakip takım taraftarları için ayrılan bölümün yanındaki tribünlere de oturan Kastamonuspor 1966 taraftarları, takımlarına büyük destek verdi. Maçı yaklaşık 5 bin konuk ekip taraftarı takip etti. Öte yandan, Galatasaray taraftarları maça ilgi göstermediği için diğer tribünler boş kaldı.

Yaşar Çetin ısınırken sakatlandı
Kastamonuspor 1966 oyucusu Yaşar Çetin, maç öncesi ısınırken sakatlandı. Karşılaşma öncesi ilk 11'de yer alan oyuncu, sakatlığın ardından yerini yedeklerden Batuhan Er'e bıraktı. Batuhan'ın 11'e alınmasının ardından ise yedeklere Eray Hüdaverdi eklendi.
Kastamonuspor 1966, müsabakaya, Hasan Sürmeli, Müslüm Aydoğan, Yusuf Orhan, Mustafa Demir, Faruk Öcal, Cabir Coşar, Hüseyin Bak, Uğur Çelik, Halil Çelik, Fatih Özçelik ve Batuhan Er 11'i ile çıktı