ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Paralı asker oynamaz

Fenerbahçeli oyuncular son dönemde saha dışı vukuatlarıyla gündemde. Kazım arabasıyla takla attı,Önder'in maç gecesi barda olduğu ve ardından elini kestiği ortaya çıktı. Takım içindeki dayanışma kaybolmuş görünüyor.
'Fenerbahçe' diye bir takım yok ortada. Fenerbahçe'ye gayet iyi durumda gelenler de yok oluyorlar. Mehmet Topuz geçen sezonun en iyi Türk futbolcusuydu. Oynadığı futbola bak. 2003 yılında, Konfederasyon Kupası'nda Selçuk ile Deniz'i bütün dünya fark etmişti, 'geleceğin iki yıldızı' diye. Hallerine bak!.. Emre, Emre, Emre!.. İşte buyur. Güiza. Mallorca gibi savunma yapan bir takımda, İspanya Gol Kralı olan adam topa vuramıyor. Fenerbahçe'de bir yanlış var. Adam yok etme makinesi. Gökhan Emreciksin en parlak adam olarak Fener'e geldi, 6 ayda gitti. Şimdi canavar gibi oynuyor. Fener'de bir yanlış var, bunu arayacağına kahrolsun hakemler, kahrolsun federasyon, kahrolsun medya. Eskişehirspor genç bir takım. Hiçbirisini tanımıyorum, 'bunlar kim' diye soruyorum. Bu çocuklardan kurulu takım karşısında Fenerbahçe'in ayakta duracak hali yok. Fenerbahçe futbol oynamıyor. Bunun hesabını sormuyor da suçu başka yerlerde arıyor. Ama Fenerbahçe haftalardır futbol oynamıyor. Kısmeti yerindeyken kazanıyordu, medyanın da gazıyla. O zaman da söylüyorduk... Gerçi bu hafta ilerleme var; üçer üçer yiyordu, ikiye indirdiler. Bayağı ilerleme var!..

SABIRLAR TAŞACAK
_Yıldırım daha önce de alınan kötü sonuçların ardından yaptığı sert çıkışlarla biliniyor ve bu nedenle 'gündem değiştirmekle' suçlanıyordu. Bu da o çıkışlardan birisi mi acaba!..
Yıldırım Demirören'in başına gelen Aziz Yıldırım'ın da başına gelecek. Fenerbahçe camiasının da sabrı taşacak. Onun için kendini kurtarma çabalarında... Fenerbahçe'yi kurtarma çabası içinde değil. Gündemi böyle değiştirecek, millete başka sebepler gösterecek ki hatayı kendisinde aramasınlar!..

_Fenerbahçe'de özellikle Brezilyalı oyuncular ortada yok ve uzun vadede takıma katkı yapacak gibi görünmüyorlar. Fenerbahçe'nin Brezilyalı ısrarından vazgeçmesinin zamanı gelmedi mi?
'Brezilya Milli Takımı' diye bir takım kaldı mı dünyada ki o milli takıma bile giremeyen adamlar başarılı olsun! Sezon başında konuşurken sana dedim ki "Galatasaray'ı UEFA Kupası'na götüren yola girdi. Takımın nüvesini Türklerden, Fenerbahçelilerden kuracak, yabancılar bunun tuzu biberi olacak." Ama bundan derhal vazgeçti ve yine döndü ellere. Fenerbahçe'ye Türk yapılmışlarla beraber yabancılarla doldurdu. Paralı asker bu kadar oynar.


Yıldırım istifa etsin
Paralı asker oynamaz
İşin tadı kaçmaya başladı




YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 G.Saray denklemi   / 02-12-2009
 Bu kadar mı zavallıyız!   / 01-12-2009
 Tırnağı olamaz   / 25-11-2009
 Suç federasyonda   / 24-11-2009
 Olmuyor!..   / 20-11-2009
 İstikrar yok   / 18-11-2009
 İnsanlık ayıbı   / 17-11-2009
 Bu nasıl gol kralı!   / 11-11-2009
 Hücum oynamıyor   / 10-11-2009
 Sınır getirilsin   / 04-11-2009
 
 

 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
15.HAFTA
Trabzon 3 Ankaragücü 0
Galatasaray 1 İ.B.B. Spor 1
Ankaraspor 0 Manisaspor 3
Beşiktaş 0 Diyarbakırspor 0
Eskişehir 2 Fenerbahçe 1
G.Birliği 2 Denizli 0
Kayseri 3 Bursa 0
Kasımpaşa 2 Sivas 2
Gaziantep 1 Antalya 1
16.HAFTA
Sivas Eskişehir
Manisaspor Beşiktaş
Bursa Ankaraspor
Antalya Galatasaray
G.Birliği Gaziantep
Fenerbahçe Ankaragücü
Denizli Trabzon
Diyarbakırspor Kasımpaşa
İ.B.B. Spor Kayseri
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital