ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Sınır getirilsin

* F.Bahçe'ye teşekkürler. F.Bahçe olmasa milli takıma kaleci bulamayacağız. Yabancılara standart getirilmeli
* Maçı 1-0 kazansaydı Diyarbakır Başkanı yine aynı lafları edecek miydi! Durduk yerde Diyarbakır kendini bağladı

_Volkan yaptığı kurtarışlar ile Kayseri'ye tek başına direndi. Her geçen gün kendini biraz daha geliştiriyor. Milli Takım'ın çok iyi bir kaleci kazandığını söyleyebilir miyiz?
Fenerbahçe'ye ve yönetimine ben teşekkür ediyorum. Fenerbahçe olmasa milli takıma kaleci bulamayacağız. Souleymanou'nun yediği gole bakın ve bu yaptığı ilk hata değil. Bu adam yabancı ve Türkiye'de oynuyor.
Galatasaray kalesinde Leo Franco oynuyor! Aykut gibi Ufuk gibi iki adam yedek beklerken... Nasıl milli takıma kaleci bulacağız biz? Adam sırf 'yabancı' diye Türkiye'de oynuyor. Ben milli takıma nasıl kaleci bulacağım? Türkiye'den dışarıya nasıl adam satacağım ben? Elin en ucuz kalecileri gelip Türkiye'de forma giyerse... Bu koşullarda, yetenekli bir oğlun olsa kaleci yapar mısın? Ondan sonra milli takım kaleci arasın, Milli Takım Teknik Direktörü "yabancı sınırlaması kaldırılmalı" desin!.. Ben "Bu kadar kötü yabancıyı oynatacaksanız, Türkiye'de yabancı oyuncuyu yasaklıyorum!.." derdim. Bu işe bir standart getirmek gerekiyor. Sayısına getiremiyorsan eğer transfer edilen adama standart getireceksin. Öyle canlarının istediğini getiremeyecekler.

MENAJER CENNETİ
Türkiye menajer cenneti!.. Futbolculardan fazla menajerler kazanıyor. Önüne geleni satıyorlar Türkiye'ye!.. Allah'tan Fenerbahçe ısrarla yerli kaleci oynatarak, milli takımın bir yerde ihtiyacını karşılıyor.

_Diyarbakır bu defa sahaya çıkmama konusunda kararlı görünüyor. Tribünlerden gelen tepkiler ve hakemlerden çok şikayetçiler.
O zaman Fenerbahçe'de ligden çekilsin; çünkü her Galatasaray maçında Fener'e sövüyorlar. Bu sövme iyi bir şey değil; tamam bunu kimse tasvip edemez ama o "PKK dışarı" diye bağırılmasının bir siyasal bağırış olmadığını, sadece holigan seyircinin bir küfür şekli olduğunu Diyarbakırspor Başkanı'nın artık anlaması lazım. Öyle bağırmasalar, başka bir şey bulacaklar, 'Sinkaf Diyarbakır' diye bağıracaklar. Türkiye'de küfür eğlence haline gelmiş. Adam maça maç seyretmeye gitmiyor, küfür ederek içini boşaltmaya gidiyor ve bizim usta yazarlarımız ve de usta toplum psikolojisi uzmanlarımız 'Bırakın küfür etsinler, küfür insanı rahatlatır' diyorlar. "PKK dışarı" da bir nevi küfür. 'Diyarbakır kümeye' demenin başka bir şekli!.. O kadar. Bunun altında bir siyasal ayrımcı, ırkçı bir düşünce arayıp her hafta bunun altını çizmek de küfür etmek kadar tehlikeli. 'Yapmayın arkadaşlar, biz böyle bir şeyi hak etmiyoruz' dersin geçer gidersin. Ama her hafta daha ağır demeçler vererek tahrik ediyorsun. Şimdi ne yapacaklar bu lafın üstüne!.. Yıldırım Demirören "PAF'la çıkarım" dedi, çıkabildi mi!..

_Her defasında aynı tehdidi dile getirince bunun bir değeri de kalmıyor.
Şimdi tam sakal-bıyık durumuna geldi Diyarbakır, durduk yerde. Bir de şunu merak ediyorum; son dakikalarda o golleri yemese ve Diyarbakır maçı 1-0 kazansaydı, Gaziantep'ten yine o küfürler gelseydi bu lafları edecek miydi Diyarbakırspor Başkanı!..


Sınır getirilsin
Denizli'ye yakışmıyor




YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Düdüğü asmalı   / 03-11-2009
 Tuzağa düştüler   / 28-10-2009
 Futbolu bilmiyor   / 27-10-2009
 Herkes yenebilir   / 21-10-2009
 Üç gol yetmez   / 20-10-2009
 Felakete gidiyoruz   / 07-10-2009
 Ciddiye almıyor   / 06-10-2009
 İlahi adalet   / 30-09-2009
 Maçı okuyamadı   / 29-09-2009
 Hesap soran yok   / 24-09-2009
 
 

 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
11.HAFTA
Galatasaray 2 Sivas 0
Kayseri 1 Fenerbahçe 1
Kasımpaşa 1 Eskişehir 1
Antalya 1 Bursa 1
G.Birliği 0 Manisaspor 2
Gaziantep 2 Diyarbakırspor 1
Denizli 0 İ.B.B. Spor 1
Ankaraspor 0 Trabzon 3
Beşiktaş 1 Ankaragücü 0
12.HAFTA
Sivas Kayseri
Manisaspor Gaziantep
İ.B.B. Spor Antalya
Eskişehir Denizli
Ankaragücü Kasımpaşa
Fenerbahçe Ankaraspor
Trabzon Beşiktaş
Diyarbakırspor Galatasaray
Bursa G.Birliği
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital