ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Av başladı

Rijkaard şablonunu belirlemiş. Olağanüstü sakatlık ya da cezalar olmazsa kafasındaki 11 belli. Genelde kazanmış 11'i değiştirmeye de pek sıcak bakmıyor. Olağanüstü durumlarda da bir ya da iki futbolcunun yeri değişebiliyor. Beşiktaş karşısına çıkardığı kadroda da sürpriz yoktu Hollandalı'nın. Gökhan Zan'ın sakatlığında Emre Aşık, Ayhan'ın yerinde de tercihi Mehmet Topal oldu. Elano'nun havasını hâlâ bulmadığına inanıyor ki yorgun Arda'yı da dün gece oyun kurucu pozisyonunda değerlendirdi. Sakin oynadı öyle böyle Mustafa Sarp'a da golünü attırdı.

Topal geriye gitmiş
Gelelim iki ön liberoya. Mustafa Sarp'a asla ön yargılı değilim. Dağınık oynuyor, ofanstan çok defansı düşünüyor, aldığı her topu sağ yanına, sol yanına, ya da geriye kullanması hücum futbolunu tercih eden G.Saray'ın sahadaki şablonuna yakışmıyor. Ama bunun yanında inanılmaz gol şansı var ve inanılmaz takipçi. Bu da onun artısı. Ya Mehmet Topal'a ne demeli? Bu sezon tam bir hayal kırıklığı. Evet sıkı bir sakatlık dönemini geride bıraktı. Geçen yıl böyle miydi? Tekmeye kafa koyan Topal'a ne oldu böyle? Bu takıma yakışmıyor. Ayhan'ın iyileşip buraya takviye olması şart.

Sarp kızarabilirdi
İlk yarıda tartışılması gereken tek pozisyon Mustafa Sarp'la Tabata'nın dalaşıydı. Ferrari gereksiz yere olaya maydanoz oldu. Sarp ise şanslıydı. Dördüncü hakem devreye girmese kırmızı kart kaçınılmazdı. Beşiktaş bir türlü düzenini kuramadı. İkinci yarı Fink-Bobo değişikliği G.Saray'a korkulu dakikalar yaşattıysa da devamında gelen 2 gol Beşiktaş'ı teslim aldı. G.Saray taraftarının tribünlere astığı 'Kuş avı başladı' pankartının esprisi sanki skorla özdeşleşmişti. Maçı favori yorgun G.Saray kazandı.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 5'te 5 yapılmalı   / 12-09-2009
 Afiyetle yiyelim   / 05-09-2009
 Hayran kaldım   / 01-09-2009
 En az çeyrek final   / 29-08-2009
 Güzel hareketler   / 24-08-2009
 Adam olacak çocuk   / 22-08-2009
 Nokta atışı   / 15-08-2009
 Zaman geçiyor   / 24-07-2009
 Gereksiz hız!..   / 18-07-2009
 Arda Turan gerçeği   / 15-07-2009
 
 

 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
5.HAFTA
Manisaspor 3 Sivas 1
Bursa 0 Fenerbahçe 0
İ.B.B. Spor 0 Trabzon 0
Antalya 0 Ankaragücü 0
G.Birliği 0 Eskişehir 0
Denizli 0 Diyarbakırspor 0
Galatasaray 3 Beşiktaş 0
Kayseri 0 Ankaraspor 0
Gaziantep 0 Kasımpaşa 0
6.HAFTA
Trabzon Antalya
Sivas Bursa
Diyarbakırspor Manisaspor
Kasımpaşa Galatasaray
Eskişehir Gaziantep
Ankaragücü G.Birliği
Fenerbahçe İ.B.B. Spor
Ankaraspor Denizli
Beşiktaş Kayseri
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital