ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
5'te 5 yapılmalı

Ligin en çok gol atan takımı ile en az gol yiyen takımının kapışması derbiye öncelikle farklı bir heyecan katacak. Dün yazımda belirttim, bugün de yineliyorum. 'Derbide favoriler kazanamaz' sözünü G.Saray bu yıl sadece bugün değil ardından gelecek diğer derbilerde de geçersiz hale getirecek. Bundan kuşkum yok. 2000 yılından bu yana ilk kez bu kadar iddialı bir kadro kuran ve lige süper giriş yapan bir takımın ilk derbisinde kendi havasını, prestijini yerle bir edeceğini sanmıyorum. Çünkü takım ne yaptığını bilen, Avrupa'da bile parmakla gösterilen ciddi profesyonel teknik ekibe emanet.

Rakip ayrımı yapmaz
G.Saray'da artık oynayanlar ve oynamayanlar arasında dağlar yok. Herkes birlik olmuş, sarı-kırmızılı takımın başarısı için kenetlenmişler. Süper Lig'de 4'te 4 yapan takımın başarısının ardındaki gerçek budur. Savaşan ve her savaştan da galip ayrılan bir takım bir yerden sonra rakip ayrımı yapmaz. Ama G.Saray yine de bir yol ayrımında. Şu unutulmamalı futbolda basit hata yapan kaybetmeye mahkumdur. Kadroda mutlaka çeşitli nedenlerden dolayı eksikler olacaktır. Ama sonuçta sahaya çıkan teknik adamın güvendiği 11 kişidir.

İbre G.Saray'dan yana
Teknik direktör Frank Rijkaard da evinde, yuvasında maça güvendiği ilk 11 ile çıkacaktır. Aslında evinde oynaması, taraftar gücünü arkasına alması, ardından rakibine göre yıldız futbolcuların sayısının fazla olması gibi önemli etkenler G.Saray'dan yana. Bu kadar avantaj varken bir takım olarak başarısızlığı tercih etmek bugünkü G.Saray'a yakışmaz yakışmayacaktır. Kimse yanlış anlamasın Beşiktaş'ı küçümsemiyorum. Türk futbolunun lokomotifi üç takımdan biri. Yeni transferleri ve umutları var ama yaraları ve defoları daha çok. Lige de iyi bir başlangıç yapamadılar. Henüz takım olamamaları bugün için en büyük dezavantajları. Tabii yararlanırlarsa bu durum G.Saray içinde önemli bir avantaj.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Afiyetle yiyelim   / 05-09-2009
 Hayran kaldım   / 01-09-2009
 En az çeyrek final   / 29-08-2009
 Güzel hareketler   / 24-08-2009
 Adam olacak çocuk   / 22-08-2009
 Nokta atışı   / 15-08-2009
 Zaman geçiyor   / 24-07-2009
 Gereksiz hız!..   / 18-07-2009
 Arda Turan gerçeği   / 15-07-2009
 Üstünel taktiği   / 07-07-2009
 
 

 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
4.HAFTA
Fenerbahçe 2 Manisaspor 1
Trabzon 1 Bursa 1
Kayseri 3 Denizli 0
Ankaraspor 0 Galatasaray 2
Kasımpaşa 0 G.Birliği 4
Ankaragücü 2 İ.B.B. Spor 2
Sivas 0 Diyarbakırspor 2
Beşiktaş 0 Gaziantep 0
Eskişehir 2 Antalya 1
5.HAFTA
Manisaspor Sivas
Bursa Fenerbahçe
İ.B.B. Spor Trabzon
Antalya Ankaragücü
G.Birliği Eskişehir
Denizli Diyarbakırspor
Galatasaray Beşiktaş
Kayseri Ankaraspor
Gaziantep Kasımpaşa
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital