ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Nevizade akşamları

25 Haziran'da sezonu açtığı andan itibaren Galatasaray, dokuzuncu resmi maçına çıktı. Bu resmi maçlar içinde 6 Avrupa Ligi eleme maçını ve 2 lig maçını düşünürsek, en ciddi ve belli bir gücün üzerindeki takım Kayserispor'du. Dolayısıyla bu karşılaşmada ortaya konacak performans benim için çok önemliydi. Teknik direktör Frank Rijkaard sahaya, Levadia mücadelesindeki ilk 11 ile çıktı. Büyük bir ihtimalle önümüzdeki perşembe günü Estonya'da rotasyon yapacaktır. Bugüne kadar Arda Turan santrfor arkası oynayabilir mi, oynayamaz mı tartışmaları vardı. Ama son iki maç gösterdi ki Arda burada ıslık çalarak oynar. Rijkaard'ın, ısrarlarından bir tanesi de Aydın. Yine kadrodaydı. Rijkaard, ısrarında iyi de yapıyor. Bence Aydın, Türk futboluna kazandırılması gereken bir oyuncu.

Kötü oynayan yoktu
İlk yarı Sabri ve Keita ikilisi rakip takımın sağ kanadını felç etti. İkinci yarı ise bu sefer de sol tarafı Elano ve Arda ikilisi dağıttı. Elano, ilk defa 45 dakika oynadığı bir resmi maçta yabancılık çekmeden ustaca işler yaptı. İlerisi için taraftarı ümitlendirdi. Aslında çok yetenekli olmasına rağmen tuhaf goller yeme konusunda uzman olan Süleymanou yine ilk iki golde bunu kanıtladı. Özellikle ikinci Galatasaray golünde kornerde yardıma gelen Makukula klasik savunmaya gelen santfor sakarlıklarından birini yapınca zora giren maç bir anda Galatasaray'ın lehine döndü. Sarı-kırmızılılarda, sahada vasatın altında oynayan futbolcu yoktu.

Penaltılar güme gitti
Özellikle Mustafa Sarp ve Arda Turan takımlarının en iyisi olarak görüldü. G.Saray'ın, 4 gollü galibiyetinden daha çok takım oyununu ve disiplini 90 dakika devam ettirmesi bu yıl çok gol atan bir Galatasaray izleneceğinin kanıtıydı. Maçın ilk devresinde Milan Baros'a, ikinci devre de Mustafa Sarp'a yapılan iki penaltıyı da unutmamak lazım. Bunları atlayan Halis Özkahya genelinde çok iyi götürdüğü 90 dakikada eksi puan aldı. Galatasaray seyircisi de bu sezon son derece istekli ve heyecanlı. Nevizade akşamları devam ediyor.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 İş bölümü...   / 21-08-2009
 Keyif zamanı   / 16-08-2009
 Garanti değil   / 13-08-2009
 Hoca olunca   / 10-08-2009
 Kalecileri üzmeyin   / 28-07-2008
 Alnının teriyle   / 30-06-2008
 Gurur duydum   / 26-06-2008
 Bilek gücüyle   / 22-06-2008
 Süper bir gece   / 21-06-2008
 Sürpriz değil   / 20-06-2008
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
3.HAFTA
Manisaspor 1 Trabzon 0
Galatasaray 4 Kayseri 1
Diyarbakırspor 0 Fenerbahçe 0
İ.B.B. Spor 0 Eskişehir 0
Antalya 2 Kasımpaşa 0
Gaziantep 1 Ankaraspor 1
Bursa 1 Ankaragücü 0
G.Birliği 0 Beşiktaş 0
Denizli 0 Sivas 0
4.HAFTA
Fenerbahçe Manisaspor
Trabzon Bursa
Kayseri Denizli
Ankaraspor Galatasaray
Kasımpaşa G.Birliği
Ankaragücü İ.B.B. Spor
Sivas Diyarbakırspor
Beşiktaş Gaziantep
Eskişehir Antalya
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital