Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Kalecileri üzmeyin

Hazırlık döneminin ilk evresini bitiren Galatasaray'ın oynadığı hazırlık maçlarındaki sonuçları pek dikkate almaya değmez. Milli takımlara en fazla oyuncu veren Galatasaray'ın finallerden sonra izin verilen oyuncuların kadroya katılmasıyla, hoca yeni yeni ideal kadroyu sahaya sürmeye başladı. Özellikle gerekli mevkilere yapılan transferler olumlu. Son transfer edilen Fernando Meira, Galatasaray'ın ihtiyacı olan bir oyuncu. Teknik ve fizik kapasitesinin yanında son derece ahlaklı iyi bir profesyonel. Meira'nın lider oyuncu kimliği ile de önemli bir misyon üstleneceğine inanıyorum. Son derece kariyerli ve yetenekli bir oyuncu olan Harry Kewell ise uzun süreli sakatlık sendromunu atabilmişse o da Galatasaray'a önemli katkılar yapabilecek bir yıldız. Galatasaray'ın en az problemi olan mevkisi orta saha. Buraya ilave hiçbir oyuncuya gerek duyulmuyor. Sorunlu yer olan savunmada Uğur Uçar'ın sakatlığının çok uzun sürmesi defansın sağında bir zafiyete neden olacak gibi. Daha özgür oynamaya alışmış Sabri'yi sağ bek pozisyonunda devamlı oynatabilmek çok mümkün görünmüyor. Sol bekte ise Hakan Balta rakipsiz. Özellikle Avrupa Şampiyonası Finalleri'nde gösterdiği performans ve devamlılık çok olumluydu. Kendisi de zaten problemsiz ve iyi bir işçi.

Maç sayısı artabilir
Transfer dönemi başladığından beri kaleci arayışı devam ediyor. Tabii ki transferlerin çabuk bitirilmesi pazar koşullarına göre mümkün olmayabilir. Ama profesyonel tablodaki 3 kaleci her gün yeni bir kaleci isminin gündeme gelmesi nedeniyle demotive olmaları kaçınılmaz. Ya bu arayış bir an evvel sonlandırmalı ya da derhal bir kaleci kadroya katılmalı. Forvet hattında Ümit Karan ve Nonda gibi bir genç oyuncu takviye edilmeli. Bu Yaser Yıldız da olabilir. Çünkü çok zor bir eleme turu maçı oynayacak Galatasaray. Ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalırsa 50'nin üzerinde resmi maç yapacak. Bu yükün santrforlar arasında iyi paylaştırmak gerekiyor. Bu günden sonra yapılacak hazırlık maçları; Şampiyonlar Ligi elemeleri ve Turkcell Süper Ligi'nde Galatasaray'ın bu yıl ki performansı hakkında daha somut veriler elde etmemize neden olacak.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Alnının teriyle   / 30-06-2008
 Gurur duydum   / 26-06-2008
 Bilek gücüyle   / 22-06-2008
 Süper bir gece   / 21-06-2008
 Sürpriz değil   / 20-06-2008
 Fransa'nın bitişi   / 18-06-2008
 Büyük inanç   / 16-06-2008
 İtalya'sız asla   / 14-06-2008
 İnancın zaferi   / 13-06-2008
 Malzeme farkı   / 12-06-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Büyük gün!
The Mirror gazetesi,...
Ümit Karan kırıldı
Başkan Polat' ın "Kaptanımız...
Gelecek Aydın-lık
Aydın, geçen sezona göre üzerine...
Üç futbolcu mahkemelik
Trabzonspor' un göndermeyi...