ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Erken uyarı

Beşiktaş'ın hazırlık maçlarındaki performansının taraftarlarından güven oyu almadığı bir gerçek. Önümüzdeki 12 hafta içinde ikisi derbi olmak üzere öyle zorlu maçlar var ki bu süreçteki azami puan kayıpları takımla taraftarların, yönetimin ve teknik adamın arasını açabilir. İşin ilginç yanı Beşiktaş'ın iki kupalı geçen sezona oranla çok daha iyi bir kadroya sahip olmasına rağmen kendisini futbol kamuoyuna henüz kabul ettirememiş olması.

Derhal bavulunu toplasın
Aksaklıkları gözden geçirelim... Geçen yılla kıyaslandığında yapılan takviyelerle çok daha iyi olması gereken bir geri dörtlü var. Ancak beklenenin çok uzağında. Savunmanın sağ tarafındaki Erhan Güven futbol hayatının Ankara'da sürdüğünü zannediyorsa derhal bavulunu toplamak zorunda. Çünkü oynadığı futbol kendisine ve Beşiktaş'a yetmez. Savunmanın göbeğine gelince... Orada Seri A tecrübesi yaşayan Sivok ve Ferrari gibi iki önemli oyuncu bulunuyor. Ancak ortaya koydukları futbol fiyasko. Belediye maçında kendilerinden kaynaklanan o golü İtalya'da herhangi bir takımdan yemiş olsalar herhalde haftanın en kötüleri sıralamasında birinciliği kimseye bırakmazlardı. Bu hafta İsmail Köybaşı'yı üstün performansıyla ayrı tutmak gerek. Şunu bilmeli ki bu çıkışı inişe çevirirse bütün oklar üstüne yönelecek.

Batuhan'a haksızlık
Orta saha da başka alem. Fink ve Ernst gibi Almanya Ligi'nden gelmiş iki süper isim olmasına rağmen olumlu sinyal yok. Orta alanın sağı ve solu boş olduğu için Ernst ve Fink'in varlığından kimsenin haberi olmadığı bir gerçek. Bir 10 numara arayışı sürüp gidiyor. Beşiktaş isterse bu arayışı kendi içinden çözebilir. Ancak ne Tello'da ne de Yusuf'ta "Bizden daha iyi 10.5 numara mı bulacaksınız?" diye bir tepki yok. Bu saaatten sonra herkesin kabul edeceği 10.5 numarayı bulmak da olanaksız gibi bir şey. Forvete gelince; Bobo, Nobre ve Holosko'da en ufak kımıldanma gözlenmiyor. Bu oyun biçimleriyle üçü birden Beşiktaş'ın hücumdaki sorununu çözmekten çok uzak görünüyorlar. Örneğin Bobo giderse herkes biliyor ki bu Beşiktaş için büyük bir kayıp olmayacak. Yazıyı Batuhan ile bağlıyalım. Bu çocuk Hakan Şükür'ün rekorlarını kırabilecek tek aday olmasına rağmen bir türlü Beşiktaş yönetimi ve teknik direktörünün gözüne giremedi. Bence haksızlık yapılıyor. Devamlı oynatılan bir Batuhan hem Beşiktaş'a hem Milli Takım'a büyük katkı sağlar. Ne var ki iki de bir göndermeye kalkarsanız eninde sonunda kıyamet kopar!






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Beşiktaş ışık saçmıyor   / 11-08-2009
 Beşiktaş aranıyor   / 08-08-2009
 Beyin fırtınasına devam!   / 28-07-2009
 Vedat'sız bir yaşam...   / 21-07-2009
 Efsane başkanla İznik   / 30-06-2009
 Başkan coştu   / 27-06-2009
 Revna Hanım'ı okudunuz mu?   / 23-06-2009
 İhtiras kurbanları   / 20-06-2009
 Evet, Pirus zaferi!   / 16-06-2009
 Pirus zaferi   / 13-06-2009
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
1.HAFTA
Gaziantep 2 Galatasaray 3
Manisaspor 0 Eskişehir 0
Diyarbakırspor 2 Ankaragücü 2
Sivas 1 Trabzon 2
Denizli 0 Fenerbahçe 2
Bursa 2 Kasımpaşa 1
G.Birliği 0 Kayseri 0
İ.B.B. Spor 1 Beşiktaş 1
Antalya 0 Ankaraspor 1
2.HAFTA
Fenerbahçe Sivas
Kasımpaşa İ.B.B. Spor
Galatasaray Denizli
Kayseri Gaziantep
Beşiktaş Antalya
Eskişehir Bursa
Ankaragücü Manisaspor
Trabzon Diyarbakırspor
Ankaraspor G.Birliği
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital