ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Beşiktaş aranıyor

Geçen sezonun çifte kupalı şampiyonu Beşiktaş'ı bu sezon ilk kez seyreden birisine "Anlat bakalım" deseniz, sanırım anlatacaklarının çoğu olumlu değil, olumsuz görüşler içerecektir. Tamam, rakip İstanbul BŞB... Son yıllarda Beşiktaş'a her türlü arızayı çıkarmış, işkenceyi yaşatamış bir takım. Ne var ki Beşiktaş'ın yeni sezona böyle bir giriş yapmaya hakkı yoktu. Çünkü taraftarlar 90 dakika boyunca çifte kupalı şampiyonu sürekli aradılar ama bulamadılar. Savunmadan başlayalım... Bu hattın sağı, solu, hatta ortası milyon dolarlar verilip alınan yeni oyuncularla dolu. Peki olumlu yönde bir yenilik var mı? Ben şahsen göremedim. Savunma, bulunduğu bölgeden pek dışarı çıkmak istemiyor. Erhan Güven, atağa kalkmışsa bunu olgunlaştıramıyor. Aynı şeyi İsmail için söyleyemeyiz. İsmail galiba Beşiktaş'ın son yıllardaki en önemli transferlerinden birisi.

İsmail büyük transfer
Maçlar ilerledikçe savunmaya olan katkısı çoğalacak ve hücum zenginliği yaratan bir oyuncu olacak. Ne var ki savunmanın tamamı için güzel şeyler söylemek pek mümkün değil. Beşiktaş golü atmış, iki dakika sonra öyle bir gol yiyor ki evlere şenlik. İbrahim Akın'ın sağ taraftan başlattığı ve golle sonuçlandırdığı bu atakta oyundan düşürmediği Beşiktaşlı savunma oyuncusu yok. Orta sahada ne olup bittiğini anlamak zor. Fink'in golü çok güzel. Ama Ernst-Fink ikilisinin hücuma katkıları çok zayıf. Ernst, tek başına geçen sezon daha fazlasını yapıyordu. Yusuf ve Tello'nun kanatlardaki varlıklarının Beşiktaş'a süper bir katkı sağladığını söyleyemeyiz.

Çok pozisyon kaçırıldı
Holosko'nun kaçırdığı gollerin haddi hesabı yok. Bu maçlarda, pozisyondan ziyade enstantane gol pozisyonları bulup bunları değerlendirmek önemli. Hücumda Holosko-Nobre ve Holosko- Bobo ikilisini beğenmedim. Bunlara Nihat'ı eklediğiniz zaman önemli bir değişiklik olmadı. İşin özeti Beşiktaş maç boyunca boşa kürek çekti. Bu Beşiktaş, milyonlarca taraftarının beklediği Beşiktaş olmaktan çok uzak. Elbette düzelme şansı fazlasıyla mevcut. Çünkü daha işin başındayız. Şimdiden Beşiktaş'ı hapse mahkum etmenin bir anlamı yok.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Beyin fırtınasına devam!   / 28-07-2009
 Vedat'sız bir yaşam...   / 21-07-2009
 Efsane başkanla İznik   / 30-06-2009
 Başkan coştu   / 27-06-2009
 Revna Hanım'ı okudunuz mu?   / 23-06-2009
 İhtiras kurbanları   / 20-06-2009
 Evet, Pirus zaferi!   / 16-06-2009
 Pirus zaferi   / 13-06-2009
 Beşiktaş şimdi başlıyor   / 09-06-2009
 Sen yapma abi!   / 06-06-2009
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
1.HAFTA
Gaziantep Galatasaray
Manisaspor Eskişehir
Diyarbakırspor Ankaragücü
Sivas Trabzon
Denizli Fenerbahçe
Bursa Kasımpaşa
G.Birliği Kayseri
İ.B.B. Spor Beşiktaş
Antalya Ankaraspor
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital