ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ IDDAA
Yıldırım pişman olacak
Ben olsam Brezilya'dan bir tane adam almam. Brezilyalılar bu işi kazanç kapısı haline getirdi... Daum, Brezilya cuntası ile geçinebilirse geçinir geçinemezse kasım sonu yerini Aykut'a bırakır


_Geçen hafta 'Fenerbahçe'deki Brezilyalı cuntasından' bahsetmiştiniz. Mevcut Brezilyalılara Christian ve Dos Santos da eklendi. Doğru bir yatırım mı?
Bol yerli adam transfer ederek, Emre'yi kaptan yaparak Aziz Yıldırım'ın çok doğru yolda olduğunu söylemiştim ama anlıyorum ki erken konuşmuşum. Yeniden Brezilyalılara döndü Aziz Yıldırım. Tahmin ediyorum ki çok pişman olacak.

_Türk vatandaşı olan Vederson ile birlikte Fenerbahçe'deki Brezilyalı sayısı 8'e ulaştı.
Ben Hıncal Uluç, Brezilya'dan bir tane adam almam. Brezilyalılar artık futbolu kazanç kapısı yaptı. Ve işin başında mafya var.
Menajerlik kisvesi altındaki mafyanın kontrolü altında şirketler var. Ödediğin transfer parası bizdeki gibi kulübe gitmiyor. Adamın lisansının haklarının büyük bir bölümü şirketlerde. Adam diyelim A takımında. Bonservis ücreti olarak 100 lira ödüyorsun. 25 lirası takıma gidiyor, 75 lirası futbolcunun haklarını elinde tutan şirkete gidiyor. Pazarlamayı yapan o şirket. Menajerler, şunlar, bunlar, hepsi onun elinde. Karanlık işler dönüyor. Bunlar böyle Avrupa'ya yayılan ve sadece para için oynayan Amerikalı basketbolcular gibi, şimdi Avrupa'ya yayılan ve sadece para için oynayan futbolcular var. Bunlar Brezilyalı. İşte bu varlıklarını sürdürebilmek için de

TALİHSİZ KAZA
birbirlerini kolluyorlar, takımları değil. Aziz Yıldırım şimdi böyle bir Brezilyalı ekibe takımı teslim etti. İnşallah ben yanılırım.

_Transfer politikası bakımından nasıl değerlendiriyorsunuz iki futbolcunun gelişini!.. Halen Fenerbahçe savunması ve forvette boşluk varmış gibi görünüyor. Can, Lugano, Yasin gitti. Edu'nun durumu belli değil. Bilica, Önder, Bekir yeterli olur mu? Forvette Güiza'nın aklı Avrupa'da, Semih'in sakatlığı var ve yabancı kontenjanı da dolu!..
Bütün bu şeyler içinde gözüken bir tek konu var: Brezilya cuntasının egemenliği. Daum bu cunta ile geçinebilirse geçinir, yoksa kasım sonu aralık başı Aykut Kocaman takımın geçer.

_Formula'dan üst üste üzücü olaylar geliyor. Formula 2'de John Surtees'in oğlu Henry hayatını kaybetti. Hafta sonunda ise sıralama turlarında Massa kaskına çarpan parça nedeniyle hayatta kalma mücadelesi veriyor. Bir güvenlik zaafiyetinden bahsedilebilir mi?
Bu çok talihsiz bir kaza. Formula 1'de Senna'nın ölümünün ardından çok büyük kural değişiklikleri yapıldı ve kaza, yaralanma, ölüm ihtimallerini asgariye indirdiler. Bu bir yarış kazası değil. Sıralama turları sırasında meydana gelen bir olay. Tamamen talihsizlik. Formula 1'e bağlanması haksızlık olur.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Büyük yara alır   / 21-07-2009
 Delgado palavra   / 15-07-2009
 Güiza&Baros golcü değil   / 14-07-2009
 Yerliler ağlamasın   / 08-07-2009
 İlk hedef Avrupa   / 07-07-2009
 Tanjeviç'e alkış   / 01-07-2009
 Polat ders verdi   / 30-06-2009
 Kurban oldular   / 24-06-2009
 Polat'ı yaralar   / 23-06-2009
 Fener'e almazdım   / 16-06-2009
 
 
Dehşet içindeyim
Yıldırım pişman olacak
Kariyeri sona ererdi
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
1.HAFTA
Gaziantep Galatasaray
Manisaspor Eskişehir
Diyarbakırspor Ankaragücü
Sivas Trabzon
Denizli Fenerbahçe
Bursa Kasımpaşa
G.Birliği Kayseri
İ.B.B. Spor Beşiktaş
Antalya Ankaraspor
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital