ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Küçük hedef büyüğü yendi

İki yüzlü bir maçtı. Birinci yüzünde Şampiyonlar Ligi. İkinci yüzünde Avrupa kupalarında iki ön elemeden kaçış. Trabzonspor, daha maçın başında golü atınca, "Herhalde" dedim, "Hedefi büyük olan, elini çabuk tutuyor." Ama atılan golden sonra, kendine çekilen Trabzonspor resmi çıktı ortaya.

***

Buna karşılık topa daha çok sahip olan ve golü daha çok düşünen Fenerbahçe'nin gidişleri gol kokuyordu ve beraberlik golü de gecikmedi. Bu golde Güiza ile Alex, rol değişimi yapmışlardı sanki. Ama Güiza'nın asisti, Alex'in vuruşundan ustaydı.

***

İkinci yarıda, farklı bir Trabzonspor bekledim. Ama topa yön vermenin merkez üssü, sarı lacivertli ayaklardı. Ön elemeden kaçıp, daha çok tatil yapma duygusu, Şampiyonlar Ligi özlemini yendiyse, bu ayıp da Trabzonsporlu futbolcuların olsun. Çünkü onlar dün gece kazanmak için, kıllarını bile kıpırdatmadılar. Ruhlarına ve bedenlerine sezon sonu yatağını sermişlerdi.

***

İki takımın da, gerçekleri görmesi gereken bir maçtı. Fenerbahçe'de Selçuk Şahin neyse, Trabzon'da Hüseyin Çimşir o. Umut Bulut ve Gökhan Ünal atılan golde ne kadar uyumluysa, maç boyu o kadar uyumsuzdu. Alanzinho takımın en özel adamıydı. Sezonun en beceriksiz adamı Güiza, dün gece iyi paslar dağıttı. Son dakika golüyle, gelecek sezon için de umut dağıttı.

***

Sonuç olarak Fenerbahçe, sezonu galibiyetle kapatırken, puan cetvelinde kendisine ayrılan yerin biletini aldı. Trabzonspor'a gelince... Bu takımı son maçlarda çekici kılan hırsıydı ama, dün Trabzonspor'da hırsın zerresi yoktu. 90 dakikanın hakkını vermeyenin, hedefinden hak alması da mümkün olamazdı. Öyle oldu.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Tarihi düşeş   / 29-05-2009
 Pişmanlık balosu   / 26-05-2009
 Şampiyonluğun zaptı yakın   / 25-05-2009
 Bir bira şişesi   / 22-05-2009
 Yanlış ve doğru   / 19-05-2009
 Puan kaybına hayır örgütünün gizli lideri   / 18-05-2009
 Suç ortakları   / 15-05-2009
 Aşk ve gurur   / 12-05-2009
 Bizlerin eseri   / 08-05-2009
 İsteğe bağlı   / 05-05-2009
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
33.HAFTA
Ankaraspor 0 Antalya 0
Eskişehir 2 Trabzon 5
Bursa 2 Gaziantep 2
Kayseri 0 Hacettepe 0
Sivas 3 G.Birliği 2
Ankaragücü 3 Denizli 0
Beşiktaş 2 Galatasaray 1
Fenerbahçe 4 Konya 2
Kocaeli 2 İ.B.B. Spor 3
34.HAFTA
Hacettepe Kocaeli
İ.B.B. Spor Bursa
Trabzon Fenerbahçe
Konya Ankaraspor
Antalya Ankaragücü
G.Birliği Kayseri
Gaziantep Eskişehir
Galatasaray Sivas
Denizli Beşiktaş
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital