ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Hangisi mi?

Herkesin ağzında "Beşiktaş mı Galatasaray mı yener" sorusu çiklet oldu. Toplum, teknik direktör kesildi! Eline kağıdı kalemi alan takım yapıyor. "Şu oynarsa" diyenler, ya da "Bu bek olmalı, diğeri orta saha olmalı" düşüncesi ile ahkam kesenler, bekledikleri sonuç alınmadığı zamanlarda da ortalığı karıştırıyorlar. Bu derbi, gerçekten zor ve kader maçı. Ama kime kader maçı olacak? Elbette zirvedeki Beşiktaş'a. Ya Galatasaray!... Onun için sorun şimdilik yok. Avrupa liglerini kolluyor. Orayı da kaybederse, hepsinin topluca istifa edip gitmesi gerekir. Bu kadar para harcayıp, bir de kupasız bir sezon geçirirsen, tatsızlıklar her dakika kapını çalar. Gelin bugünkü maçı değişik bir görüşle araştıralım.

TEKNİK KADRO
Bülent hoca derbi maçlarında kadro seçimlerinde hatalar yapıyor. Yıldız futbolcuları çok zaman ya 11'e almıyor, ya da çıkartacağı zamanı bilemiyor. Acaba kendisi Galatasaray'da oynarken bir iki maçta kulübeye yollansa nasıl tepki koyardı? Şimdi "Lincoln kulübeye, Kewell sahaya" diye haberler var. Lincoln sakatmış. Ne zaman sakatlandı! İkisinin oynaması daha akılcı olur. Bülent hoca şimdi Lincoln'ü bıraktı, Kewell'la uğraşmaya başladı. Amaç; bunları kazanmak, kaybetmek değil.

FUTBOLCULAR
Galatasaraylı futbolcular hiçbir maçı onur mücadelesi haline getirmiyor. İnsan bu kadar kötü sonuçlar almışsa çıkar son iki maçı aslanlar gibi oynayıp kazanır. Hepsi lafa gelince at martini misali "Yeneriz" diyorlar. Buyurun, çıkın oynayın, yenin de görelim. Ayrıca bunca yıldız futbolcu içinde Avrupa'nın istediği üç beş isim var. Arda, Mehmet Topal, Sabri, Barış gibi... Merak ediyorum; bunlar ne zaman sahaya ağırlıklarını koyup maç alacaklar. Galatasaraylı futbolcular oyunu hakkıyla oynarlarsa sonuç çok başka olur.

G.SARAY KAZANIR
Evet... Herkesin derdi kimin kazanacağı. Bana göre Galatasaray kazanır. Sebebi rahat olması. Endişeli olan Beşiktaş, kaybetmekten korkuyor. Aynı şekilde başka bir maçta, Sivas da aynı sıkıntı içinde olacak. Daha evvel yazdığım gibi lig sonunda puan cetveli 68, 66, 65 olur. Yani lig Trabzonspor, Sivasspor ve Beşiktaş sırasıyla biter.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 İmza ayıbı   / 21-05-2009
 Kötü futbol   / 18-05-2009
 Akıllı oynadılar   / 10-05-2009
 Tebrikler!   / 02-05-2009
 Birlik günü   / 28-04-2009
 Züğürt tesellisi   / 27-04-2009
 'Rozet'çiler   / 24-04-2009
 Üç puan, iyi puan   / 20-04-2009
 Tezgah nedir?   / 14-04-2009
 Yuh olsun   / 13-04-2009
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
32.HAFTA
Ankaragücü 1 Beşiktaş 3
İ.B.B. Spor 0 Kayseri 0
Trabzon 1 Bursa 0
Konya 1 Eskişehir 2
Denizli 2 Ankaraspor 0
Galatasaray 2 G.Birliği 1
Gaziantep 5 Kocaeli 2
Antalya 1 Fenerbahçe 1
Hacettepe 1 Sivas 2
33.HAFTA
Ankaraspor Antalya
Eskişehir Trabzon
Bursa Gaziantep
Kayseri Hacettepe
Sivas G.Birliği
Ankaragücü Denizli
Beşiktaş Galatasaray
Fenerbahçe Konya
Kocaeli İ.B.B. Spor
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital