ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Yuh olsun

Yaşı asırları geçmiş Türk futbolunun iki devi Galatasaray ve Fenerbahçe adlarına yakışmayacak bir derbi çıkardılar. El ele, kol kola puan cetvelinde dördüncü ve beşinci sıradaki yerlerinde sezona veda ettiler. Biri kazansa yola devam edecek, belki de şampiyon olacaktı. Ama ne o gücü, ne de o yeteneği gösteremediler. Üstelik her ikisi de sahaya art niyetli çıkmışlardı. Bunlar futboldan çok rakiplerini yıpratmak, tekme atmak, kavga etmek ve utanç verici hareketleri yapmak için sahaya çıkmışlardı. İnsan utanır. İnsan yener, yenilir ama sahaya çıkıp en iyisini yapmaya çalışır. Böyle iyi niyetten uzaklaşmış, en ufak bir şeyde seyirciyi tahrik etmek için ne lazımsa yapan iki takımın şampiyonluk asla hakkı değildir.

Başkanlar suçludur
Milyonlarca euro harcanan iki takımın da aldığı sonuç ortadadır. Bu bana göre yöneticilerin ve başkanların suçlarıdır. İsimsiz Sivasspor, bunlardan çok daha büyük başarı almıştır. Büyükler ise yani Fenerbahçe ve Galatasaray bu derbide tekme atmak, olay çıkarmak, yumruklaşmak için sahaya çıkmış. Üç hakemin de hali ortadadır. Adeta her olayı yanlış kararlarla körüklemişlerdir. Kapalının önündeki hakem Fenerbahçeli futbolcuların ofsayt halini görmezden gelmiştir. Buna karşılık numaralının önündeki yardımcı hakem ise normal iki pozisyonu ofsayt diye kestirmiştir. Maçı yöneten Fırat Aydınus, Selçuk'u ikinci sarı karttan niye atmamıştır. Bunu açıklamalıdır. Ayrıca Emre ve Sabri'nin bu kadar dalaşması futbol adına utanç vericidir.

Kovun şu adamı!
Son dakikada çıkan kavga ise tarihe geçecek bir olaydır. Bu vaziyette G.Saray'ın sahası kapatılır. Kapatılmasa bile G.Saray tatile çıkmıştır. Üstelik seneye Avrupa kupasına gitmesi de tehlikededir. Ben oyundan atılan Semih, Lugano, Emre Aşık ve Arda'ya örnek olsun diye ağır ceza verilmesinden yanayım. Maçla ilgili çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Çünkü böyle bir maçın yorumu diye bir şey olmaz. Futbol olarak her ikisinin de durumu ortadaydı. Ayrıca Adnan Polat ve yönetimine bu Lincoln'ü nereye yollayacaksanız yollayın diyorum.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Böyle nereye?   / 10-04-2009
 Ecel teri döke döke   / 07-04-2009
 Para var puan yok   / 02-04-2009
 Atsan atamazsın   / 30-03-2009
 Lincoln, gelir oynar   / 25-03-2009
 Acıların takımı   / 23-03-2009
 Arda'yı öldürüyorsunuz   / 21-03-2009
 Yazık oldu   / 20-03-2009
 Arda kaptan olmalı   / 17-03-2009
 İkisine de yaramadı   / 16-03-2009
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
27.HAFTA
Kocaeli 1 Beşiktaş 3
İ.B.B. Spor 1 Gaziantep 1
Bursa 2 Ankaragücü 0
Sivas 1 Antalya 0
Hacettepe 1 Trabzon 4
Eskişehir 2 Ankaraspor 0
G.Birliği 1 Konya 0
Kayseri 2 Denizli 0
Galatasaray 0 Fenerbahçe 0
28.HAFTA
Antalya Kayseri
Denizli Kocaeli
Ankaraspor Fenerbahçe
Gaziantep Hacettepe
Trabzon G.Birliği
Konya Sivas
İ.B.B. Spor Galatasaray
Beşiktaş Bursa
Ankaragücü Eskişehir
 
Turkuvaz Yayın Sabah Forbes ATV ŞamdanFotomaç Transport DergiTakvim Gazetesi Auto Moto SportYeni Asır Cosmopolitan Para Dergi Global Enerji House Beautiful Bazaar Esquire Yeni Aktüel Bebeğim ve Biz Oto Haber Sinema Dergisi Homeİşte İnsan Cosmo GirlSofraCosmopolitan Bride Sabah Emlak ATV AvrupaSabah Avrupa Turkuvaz Kitap

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital