ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
UEFA'dan elenen takımlara dikkat

Perşembe gecesi yapılan maçlardan sonra elenen takımlara dikkat ettiniz mi? Bakmadıysanız, mutlaka bakın. Kimleri göreceksiniz orada biliyor musunuz? Bakın ben size yazıyım: Milan, Valencia, Olympiakos, Deportivo, Standard Liege, Tottenham, Fiorentina, Aston Villa gibi Avrupa'nın önde gelen takımları artık UEFA Kupası'nda yok. Kalan ekipler ise temsilcimiz Galatasaray ile hemen hemen aynı seviyede. Tabi içlerinden bir-ikisi daha iyi olabilir. Bu bir şans. Bu şansı kullanmak için Galatasaray'ın ne yapıp yapıp, Hamburg ile oynayacağı iki maça da çok iyi hazırlanması lazım. UEFA Kupası'nı kazandığı yıllarda Galatasaray'ın oynadığı rakipler seviyesinde takım şimdi yok. Demek ki şans her zaman var. Bu şansı değerlendirmesi için de iyi çalışmak gerekiyor. Önce sakatların sorunları çözülmeli. Ona gore hazırlık yapılmalı.

Hangi köprü geçildi?
Son yıllarda yetişen en iyi yönetici Haldun Üstünel, dün bir demeç vermiş ve demiş ki: "Köprüyü geçtik." Ona sormak istiyorum, yukarıda yazdığımız rakipler ne kadar kolay olursa olsun, şimdiden "Köprüyü geçtik" demen bence çok yanlış. Aklı başında bir yönetici olarak senin daha dikkatli konuşman, milleti şartlandırmaman gerekir. Onu Fenerbahçeliler yapar. Her sene "4 kupada şampiyonuz" diye başlarlar, teker teker kayboldukça kupalar, sağa sola suçu yükleyerek sezonu bitirirler. Onun için senin söylediğin bu sözler garibime gitti.

Biraz akıllı olalım
Bugünlerde yaşadığımız ekonomik kriz ortamında 'har vurup, harman savurlarak' transfer edilen yabancı futbolcuların çoğu hayal kırıklığı yaratıyor. Ama kendi öz malın gibi yetiştirdiğin alt yapı futbolcuların ölümüne futbol oynuyor. Bunun örnekleri çok. Hatta bu işi benden daha iyi bilen ve yaşayan Bülent hocamız... Onun kaptanlığında UEFA Kupası havaya kalktığında, onu kaldıran Bülent Korkmaz'dı. Ve takımda 3 yabancı vardı. Taffarel, Popescu ve Hagi... Geri kalan 10 kişi alt yapıdan gelmişti. Arda dün harikalar yarattı. Sabri, kötüydü ama alt yapı terbiyesi sonuna kadar mücadele etmesini sağladı. Yerlilerden Ayhan da iyiydi. Hakan Balta, aklı başında oynadı. Bu da gösteriyor ki Galatasaray önümüzdeki 3 yıl içinde takımı alt yapıya döndürmek zorundadır. Orada yetişmekte olan gençler in hepsi, inanın bana 3-4 sene sonra bir Arda Turan olacak seviyededir.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Unutulmaz tur   / 27-02-2009
 Doğru mu, yanlış mı?   / 24-02-2009
 Valla bravo   / 23-02-2009
 İki kupa olur mu?   / 20-02-2009
 İstenen buydu   / 19-02-2009
 Ver bir teselli!   / 18-02-2009
 Zirveye veda busesi!   / 15-02-2009
 Yazık, böyle mi olacaktı?   / 13-02-2009
 Durdurun futbolu inecekler var!   / 10-02-2009
 Kötü bir sonuç   / 08-02-2009
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
22.HAFTA
Beşiktaş 2 İ.B.B. Spor 1
Denizli 0 Gaziantep 0
Ankaraspor 0 G.Birliği 0
Eskişehir 0 Kayseri 0
Fenerbahçe 0 Sivas 0
Ankaragücü 0 Hacettepe 0
Bursa 0 Kocaeli 0
Antalya 0 Trabzon 0
Konya 0 Galatasaray 0
23.HAFTA
Hacettepe Beşiktaş
Sivas Ankaraspor
Gaziantep Antalya
Trabzon Konya
Kayseri Fenerbahçe
G.Birliği Ankaragücü
İ.B.B. Spor Denizli
Galatasaray Bursa
Kocaeli Eskişehir
 
Şans OyunlarıTurkuvaz Yayın SabahForbes ATVŞamdan FotomaçTransport Dergi Takvim GazetesiAuto Moto Sport Yeni AsırCosmopolitanPara DergiGlobal EnerjiHouse BeautifulBazaar EsquireYeni AktüelBebeğim ve BizOto Haber Sinema Dergisi Sofra İşte İnsanCosmo Girl Cosmopolitan Bride Sabah EmlakATV Avrupa Sabah Avrupa

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital