ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Durdurun futbolu inecekler var!

Türk futbolu şu anda tarihte görülmemiş bir şekilde büyük bir kaos yaşamaktadır. Yanlı kararlar, hakem hataları ile ismen istenen tercihli hakem atamaları, verilen cezalar, kaosların odak noktalarına, "Onlar bizdendir" diye kapanan gözler ve tıkanan kulaklar. Öfff be, yeter artık. Bunları yıllardır yazmaktan bıktım ve usandım. Ne zaman bitecek, ne zaman adil, otoriter ve de dedikodusuz bir federasyonla futbol seyredip onunla yaşayacağız. Son haftalardaki olaylar artık bardağı taşıran son damlalar olmuştur. Hakem hataları, hemen hemen her maçta eksiksiz olmaya başladı. En güzeli federasyonun klişeleşmiş "Hakemdir hata yapar" ya da "Biz hakemlerin arkasındayız" sözleri artık insanları delirtecek hale gelmiştir. Verilmeyen penaltılar, haksız gösterilen sarı ya da kırmızı kartlar takımların ligde geleceğine etki yapacağını bile bile onları korumaya kalkan federasyon "Hakemdir hata yapar" sözü yerine "Biz bu işi yapamıyoruz ve bırakıyoruz" demesi daha gerçekçi olmaz mı?

Suçlu seçtirenlerdir
Bu federasyon gökten zembille inmemiştir. Bu federasyonu kurulmasını sağlayanlar bugün kulüplerin başındadır. Konu Özgener değildir. Söylenmek istenen futboldan anladığını zannedip federasyonu idare etmeye kalkanlardır. Bu federasyonun kurulmasında çok büyük rol oynayan sayın Aziz Yıldırım, Göksel Gümüşdağ ve Melih Gökçek gibi isimlere sormak isterim. Çıkıp şu federasyon aleyhine konuşsanıza. Konuşamazlar çünkü başbakana teklifi götürenler onlardır. Ve bu zihniyete uygun futbolu bilsin ya da bilmesinlerin toplandığı isteğe göre oy verecek delegelerle futbol da bu günlere gelindi. Sayın Aziz Yıldırım'a sormak isterim. İki ofsayt gol için MHK'ye söyleyecek bir şeyiniz var mı acaba.

Bildiriler ve cevaplar
Önce Beşiktaş, ağır bir bildiri ve basın toplantısında sözlü olarak federasyona "YETER" arkasından da Galatasaray tarihinin en ağır açıklamalarını yaptı. Galatasaray'ın bildirisi yayımlanırken, yanında Adnan Polat'ın "Bu federasyonun arkasındayız" açıklamaları da verildi. Adnan Polat bu sözleri söylerken hemen hemen her hafta yapılan haksızlıklara boyun mu eğmeliydi? Tam zamanında ve yerinde yapılmış bir uyarıdır bu. Bu uyarıya, federasyonun verdiği cevap ise komiktir. Şimdi iki ofsayt golle yenildiği yazılan Fenerbahçe'nin de ve canı yanan takımlarının bildirilerle açıklama yapmasını bekliyorum. Özetle artık gün "Durdurun futbolu, inecekler var günüdür" haberiniz olsun.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Kötü bir sonuç   / 08-02-2009
 Siyaset böyle bulaştırılır   / 06-02-2009
 Sivasspor hak etti   / 04-02-2009
 Formalar oynar!..   / 03-02-2009
 Sinir harbi!..   / 01-02-2009
 Hakan Şükür ne yapmak istiyor!   / 30-01-2009
 Sivas'ın hakkıydı   / 28-01-2009
 Bu lig asla bitmez!   / 27-01-2009
 Kırmızı verilir miydi?   / 25-01-2009
 Baba Hakkı, 'Oturun' dedi...   / 23-01-2009
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
19.HAFTA
Trabzon 2 Ankaragücü 1
Hacettepe 2 Eskişehir 2
Sivas 2 Kocaeli 0
Galatasaray 1 Kayseri 1
G.Birliği 1 Bursa 2
Gaziantep 2 Ankaraspor 0
Antalya 2 Denizli 1
Konya 0 Beşiktaş 0
İ.B.B. Spor 2 Fenerbahçe 0
20.HAFTA
Beşiktaş Trabzon
Kocaeli Kayseri
Denizli Konya
Ankaraspor İ.B.B. Spor
Fenerbahçe Hacettepe
Bursa Sivas
Ankaragücü Gaziantep
Eskişehir G.Birliği
Antalya Galatasaray
 
Şans OyunlarıTurkuvaz Yayın SabahForbes ATVŞamdan FotomaçTransport Dergi Takvim GazetesiAuto Moto Sport Yeni AsırCosmopolitanPara DergiGlobal EnerjiHouse BeautifulBazaar EsquireYeni AktüelBebeğim ve BizOto Haber Sinema Dergisi Sofra İşte İnsanCosmo Girl Cosmopolitan Bride Sabah EmlakATV Avrupa Sabah Avrupa

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu
Künye / İletişim | Gizlilik Bildirimi | Bize Ulaşın | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital