ANASAYFA FENERBAHÇE GALATASARAY BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR TURKCELL SÜPER LİG BANKASYA 1. LİG
GALERİLER YAZARLAR AKTÜEL FİKSTÜR ARŞİV MOBİL EĞLENCE SMS PAKETİ
Gün bugündür

Artık herkesin eteğindeki taşları dökme zamanı geldi. Temiz futbol için düğmeye şimdi basılmazsa bir daha zor basılır. Cemal Aydın'ın bugün yapacağı basın toplantısını dört gözle bekliyorum. İsim ya da isimler istiyoruz. Şu camia içinde neler dönüyor, ortalığı karıştıranlar kimler, çantacılar, düzen yalakaları, her dönemin köşe dönücüleri birer birer ortaya çıkmalı. Hatırlarsanız, Ali İpek kendini şöyle bir göstermiş, "Denizlispor küme düşerse ortalığı birbirine katarım" demişti. Dünyanın hiçbir yerinde tamamlanması mümkün olmayan bir maçın sonucunda Denizli kümede kalmış, Ali İpek de istediğini almış ve kenara çekilmişti. Geçen hafta Melih Gökçek maç bittikten sonra, "Yunus Yıldırım'ın bizi doğrayacağını biliyorduk" diyerek ortalığı karıştırmıştı. Başta Fenerbahçe olmak üzere tüm ısrarlara rağmen tek bir isim bile verememişti.

Futbolun miladı olabilir
Artık "çamur at izi kalsın" felsefesini rafa kaldırmalıyız. Bugün Cemal Aydın'dan isimler bekliyoruz. Salı günü Lütfü Arıboğan'a Halis Özkahya'nın ismini veriyor, sonra da Özkahya'yı arıyor; şimdi PFDK'da. Hakemin ismini bilmek zor değil. ATV'deki Santra programında Mustafa Çulcu daha pazartesiden bütün maçlardın hakemlerini yüzde yüzlük isabetle tutturuyor. Cemal Aydın'ın Arıboğan'la konuşmasının ardından federasyonun gene de Halis Özkahya'yı ataması çok onurlu bir hareketti. Dedikodulara kulak asmadıklarını, hakemlerine güvendiklerini ortaya koydular. Ama arkasında duramadılar, Fırat Aydınus'u atamakla büyük hata ettiler. Şimdi Halis Özkahya ne yapacak, Cemal Aydın, onun için ne düşünüyor, telefonda neler konuşmuş, neler istemiş, kimlerden bilgileri almış? Bunların hepsini herhalde açıklayacaktır. Bugün futbolmuzun miladı, yeniden doğuşu olabilir. Bekleyelim, görelim.

***

Gazetelerde "Fenerbahçe başını yedi" diye bir haber vardı. Bayan basket maçından sonra Ahmet Dedehayır küfürlerle şeref tribününe sokulmuş, fedailerle Neşet Yalçın'a saldırmıştı. Haberi görünce "Herhalde Polat, Dedehayır'ı görevden aldı" diye düşündüm. Herhalde herkese ders olacak güzel bir iş yapılmış derken, bir de baktım ki meğerse bayan basket takımının başına getirilmiş. Dedehayır, Fenerbahçe Menajeri Didem'e küfür ettiği için yönetici Neşet Yalçın tarafından uyarılmış, saldırı da bu uyarı yüzünden olmuştu. Yeni görevinde başarılar dileyelim. Artık kendisine bu tür olayları yalnız saha dışından değil, içinden de çıkarma hakkı verilmiş oldu. Bakıyorum da Mahmut Uslu için ayağa kalkan Galatasaray medyası bu olayı görmezden geliyor. Onlar Fenerbahçe'ye en fazla mağlubiyet tattıran teknik adam olan Aykut'a saldırmakla meşgul. Hadi Aykut'un 3 galibiyeti, bir de geçen sene şampiyonluktan ettiren beraberliği var. Peki, Abdullah Avcı ile Arif'in Galatasaray'a karşı aldığı tek galibiyeti var mı? Ben bu arkadaşlarıma sonsuz güveniyorum ama bakalım Galatasaray medyası Aykut'la uğraştığı gibi onlarla da uğraşacak mı, bunu merak ediyorum.






YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Alex'siz olmaz   / 19-11-2008
 Lugano oradaydı!   / 16-11-2008
 Kadıköy'ün sihiri   / 14-11-2008
 Seri şart oldu   / 12-11-2008
 Küllerinden doğma   / 06-11-2008
 Ders alınmaz mı?    / 05-11-2008
 Yanlışlar zinciri   / 02-11-2008
 26 yıl sonra mı?   / 30-10-2008
 Temiz-lig-ciler nerede?   / 29-10-2008
 Adım adım zirveye   / 27-10-2008
 
 
 
 
Puan Tablosu Toplu Sonuçlar Haftanın Maçları

  Takım  O   G   B   M    A     Y     P  
Tümünü göster...
11.HAFTA
G.Birliği 0 Trabzon 1
Kocaeli 3 Denizli 2
Fenerbahçe 2 Ankaraspor 0
Eskişehir 1 Ankaragücü 3
Sivas 1 Konya 0
Hacettepe 0 Gaziantep 0
Kayseri 0 Antalya 0
Bursa 0 Beşiktaş 0
Galatasaray 2 İ.B.B. Spor 0
12.HAFTA
Gaziantep G.Birliği Cumartesi 14:00
Ankaragücü Fenerbahçe Cumartesi 15:00
Ankaraspor Galatasaray Cumartesi 19:00
Denizli Bursa Pazar 14:00
Konya Kayseri Pazar 14:00
İ.B.B. Spor Hacettepe Pazar 14:00
Antalya Kocaeli Pazar 14:00
Trabzon Sivas Pazar 15:00
Beşiktaş Eskişehir Pazar 19:00
 
Turkuvaz Yayın ATV Sabah Takvim Gazetesi Yeni Asır Para Dergi Sinema Dergisi Şamdan Yeni Aktüel Cosmopolitan Cosmo Girl Home Sofra Bebeğim ve Biz Global Enerji Transport Dergi Auto Motor Sport Bazaar Esquire Forbes House Beautiful Turkuvaz Kitap Oto Haber

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Turkcell Süper Lig | Bankasya 1. Lig | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital