Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Lucescu Beşiktaş'ta


Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayırma kararını alan Beşiktaş yönetimi, Shakhtar Donetsk'i çalıştıran Mircea Lucescu ile kesin olarak anlaşmaya vardı. Başkan Yıldırım Demirören'in yarın yapılacak yönetim kurulu toplantısında "Yeni hocamız Lucescu" diyeceği belirtildi.

Lucescu'nun yardımcılıklarını ise Tayfur Havutçu ile Sergen Yalçın'ın yapacağı ifade edildi. Hatta Tayfur Havutçu, kendisine böyle bir teklifin geldiğini dün doğruladı. Bu arada Ertuğrul Sağlam, yarınki Hacettepe maçında son kez takımın başında sahaya çıkacak.


***

Lucescu dönüyor

Beşiktaş yönetimi, UEFA'ya vedanın ardından Sağlam'ın ipini çekti Başkan, prensipte anlaştığı Lucescu'ya 9 ay+2 yıllık sözleşme önerecek.

Beşiktaş yönetimi teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayırıyor, takımın yeni hocası ise Mircea Lucescu olacak.. Ukrayna'da oynanan ve 4-1 mağlubiyetle sonuçlanan Metalist Kharkiv karşılaşması, Ertuğrul Sağlam'ın ipini çekti. UEFA'da finali hedefleyen Beşiktaş'ın, gruplara bile kalamadan elenmesi üzerine harekete geçen başkan Yıldırım Demirören;
Ukrayna'dan direkt Kiev'e geçerek Mircea Lucescu ile bir araya geldi.

Yarı yolda bırakmam

Lucescu ile Demirören dün sabah Kiev'de kahvaltı yaptı. Rumen teknik adam yapılan teklif karşısında, "Pazar günü (bugün) maçım var. Bu karşılaşma sonrası başkanla konuşmak zorundayım. Onlara daha önce kasımda bitecek sözleşememin ardından Ukrayna'dan ayrılacağımı söylemiştim. Ancak Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkarsak durum değişir. Onları yarı yolda bırakamam" dediği öğrenildi.

Tayfur doğruladı
Demirören'in 9 ay+2 yıllık anlaşma önerdiği Lucescu ile hiç para konuşmadığı, yarın yeniden Ukrayna'ya giderek ön sözleşme imzalatmak istediği bildirildi. Rumen hocanın, kavgalı olduğu Sinan Engin'i kesinlikle istemediği de gelen haberler arasında. Lucescu'nun yardımcılıklarını Sergen Yalçın ve Tayfur Havutçu'nun yapacağı belirtilirken, Tayfur da kendisine böyle bir teklifin geldiğini dün doğruladı.



KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Lucescu dönüyor
Değişimin maliyeti 12 milyon YTL
Ne dediler?

Dibe vurdu
Sorgu odasına
Zararı kim ödeyecek?
Özrü sahada dileyeceğiz
Hakan: Bütün takım kötüydü
Orman: Kalsın!
Taraftar isyanda
Herkes sus pus
Rüştü salonda
İlk maç G.Saray ile
Nobre 'vekil' gibi
'Sorumlular gitsin'
Engin'den destek
 
İlacım sensin
Rakip, ligin en az gol yiyen ekibi...
Carlos kart sınırında
Kötü sonuçlar Carlos' u da...
Feldkamp niye geldi
Kalli' nin gelişi Skibbe' yi...
İlaç gibi ara
Takımın yarısından sakatlıklar...
Hırçın ve Güzel
Umut' la öne geçip Veysel' in...
Zor bir galibiyet
Bordo-mavili çalıştırıcı, rakibin...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital