Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
İrlanda cazip
2010'da Güney Afrika'da yer almak isteyen İrlanda Cumhuriyeti, Trapattoni yönetiminde Karadağ'ı deplasmanda devirecek güçte


242 Karadağ- İrlanda Cum. 2 1.95
Kurulduğundan beri 11 maç yapan Karadağ, 4 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyet aldı. Takımın kaptanı ve en önemli oyuncusu Roma'da forma giyen Vucinic. Karadağ gruplarda oynadığı ilk maçında kendi evinde Bulgaristan'la 2-2 berabere kaldı. İrlanda Cumhuriyeti tüm yatırımlarını 2010 Dünya Kupası'na katılmak için yaptı. Takımın başına getirilen deneyimli teknik adam Trapattoni tüm İrlandalıları ümitlendirmiş durumda.

246 Türkiye- Belçika 2.5 Üstü 1.65
Milli Takımımız, 2010 Dünya Kupası elemelerine Ermenistan'ı deplasmanda 2-0 yenerek iyi bir başlangıç yaptı. Belçika ise kendi evinde Estonya'yı 3-2 yenerken pek göz doldurmadı. Son aylarda Belçika Milli Takımı maçlarında çok gol atıldığını görebiliriz. Türkiye galibiyeti banko kuponlara koyulabilir. Ancak biraz daha risk alıp 2.5 üstü seçeneğini de oynayabiliriz.

255 İzlanda- İskoçya 2 1.95
Makedonya -İskoçya maçında İskoçya'nın eksiklerini saymış ve Makedonya deplasmanının kolay olmadığı fikrimi sizlerle paylaşmıştım. Bu maçta herhangi bir takıma güvenmektense alt oynamayı tercih etmiştim. Bu maçta da alt tercihini göz ardı etmemeliyiz fakat bu sefer İskoçya'ya verilen oran da değerlendirilebilir. İzlanda deplasmanı bir Makedonya deplasmanı değil.

263 K. İrlanda- Çek Cum. 2 1.60
Euro 2008'den sonra Karel Brückner, milli takımı bıraktı ve Çek Milli Takımı'nda yepyeni bir sayfa açıldı. Takımın başında Petr Rada var. Rada ile çıkılan ilk maçta Çekler, Wembley'de son dakikada yediği gole karşın İngiltere ile 2-2 berabere kaldı. Kuzey İrlanda geçen sene parladı fakat bu parlama teknik direktörlerinin ayrılmasıyla kısa sürdü. Slovakya'ya yenilen Kuzey İrlanda'nın, Çek Cumhuriyeti'ne direnebileceğini sanmıyorum.

313 İspanya- Ermenistan 1 1.35

İspanya evinde Bosna Hersek'i 1-0 yenerken çok göz doldurmadı. Tabii takımdaki eksiklerin, başta Torres olmak üzere bunda etkisi büyüktü. Yeni teknik direktörleri Del Bosque de en uygun kadroyu sahaya sürmeye çalışıyor. Ermenistan ilk maçta Milli Takımımıza evinde 2-0 yenildi. Bu onların defansif gardını düşürebilir. Handikaplı da olsa İspanya denenebilir.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Mali galibiyete   / 07-09-2008
 Boulogne   / 03-09-2008
 Nokta transfer   / 27-08-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Daha güçlüyüz
Alex de Souza, Fenerbahçe' nin...
Forvet çıkmazı
Teknik direktör Skibbe' nin güney...
Bana bırakın
"Konya maçında attığım golle...
Derbi yemini
Beşiktaş maçını tarihi bir fırsat...