Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Biri anlatsın

Galatasaray'da yine bir operasyon erken başladı. Dün sahaya çıkan kadroya baktığım zaman bunu açıkça gördüm. En son oynanan Steaua Bükreş maçı sonrası basın toplantısında Skibbe'ye Lincoln'u sordum. Alman hocadan aldığım cevap, "Görevini yaptı" şeklindeydi. Öyleyse görevini yapan futbolcunu niye kestin sayın Skibbe? Bana göre doğru bir karar ama hocadaki çelişkiyi anlamadım! Kayserispor maçında kaleye nihayet Sanctis geçebildi. İtalyan kaleci her haliyle güven veriyor. İlk yarıda öyle bir kurtarış yaptı ki muhteşemdi. Akıllara "Böyle bir kaleci Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında niye oynamaz?" sorusunu getirdi. Maçın ilk yarısında da sahada sadece akılda kalan bu gol pozisyonu vardı. Onu da Sanctis kurtardı. Galatasaray ise tek bir pozisyona giremedi. İlk yarı boyunca Ümit, forvette yalnız kaldı; orta sahadan yeteri desteği alamayınca da Kayserispor defansı içinde kayboldu. İlk yarıda Lincoln'un görevini Kewell yaparken, Arda solda, genç Aydın da sağda görev yaptı ama bu diziliş pek başarılı oldu diyemem. 2. yarı ise Arda, Lincoln'un görevini Kewell'den devralırken, Avustralyalı futbolcu da orta sahanın soluna geçti. Bu değişiklik biraz daha olumlu gözükürken, takımda da bir canlanma gözlerden kaçmadı. Ancak bu yarıda sadece Servet'in kafa vuruşu vardı, onu da kaleci köşeden çıkardı. Bunun dışında Galatasaray adına maç boyunca olumlu yazılacak tek bir şey göremedim.

Skibbe'yi uyarsınlar
Yeni transfer Milan Baros, 73. dakikada Ümit'in yerine oyuna girdi. Çok az topla buluştu ama klas olduğunu her haliyle belli etti. Bu karşılaşmanın hakkı beraberlikti, sonuçta bu oldu. Her iki takım da galibiyeti hak edecek bir oyun ortaya koymadı bana göre. Bundan sonra Galatasaray kesinlikle çift forvet oynamalı. Orta sahadan kimi kesersen kes ama bu takım çift forvet oynarsa gol pozisyonları daha çok olur. Son olarak... Lütfen birileri Galatasaray takımını Skibbe'ye anlatsın. Galatasaray nerede oynarsa oynasın rakiplerinden korkmaz, kendi sistemi ile oynar. Korktuğun zaman Bükreş gibi bir takımdan İstanbul'da iki gol yersin ve elenirsin. Bunu sayın Skibbe öğrenmeli.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Yetmedi işte   / 28-08-2008
 Taşlar oturunca   / 18-08-2008
 Nonda yetmedi   / 14-08-2008
 Süre azaldı   / 04-08-2008
 Forvet şart!   / 02-08-2008
 Hazır değiller   / 25-07-2008
 Aslan gençler   / 17-07-2008
 Önce Avrupa   / 16-07-2008
 Yavaş yavaş   / 14-07-2008
 Fiyasko   / 29-06-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Zaman gerek
Otoritelere göre takım hâlâ...
Mircea Lucescu: Sabır şart
Çok iyi oynadılar. Ama...
Ava devam
UEFA Kupası' ndaki iki Siroki...
Derbiye hazırım
"Artık çok mutluyum, Avni Aker'...