Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Aslan gençler

Galatasaray, ikinci hazırlık maçına da gençlerle çıktı. Geçen sezon Almanya 2. Ligi'nden 3'e düşen Parerborn karşısında özellikle ilk 10 dakikada bayağı zorlandı sarı-kırmızılı takım. Ancak daha sonra toparlandı ve sahaya ağırlığını koydu. Genç oyunculardan defansın göbeğinde görev yapan Murat Akca süper bir performans gösterirken, yanında forma giyen Sinan'ın da Murat'tan aşağı kalır yanı yoktu. Bu karşılaşmada da PAF takımının santrforu Erhan defansın sağında oynadı ve görevini başarıyla yerine getirdi. Sarı-kırmızılı takım, genç futbolcular yönünden çok şanslı. Gerçekten çok kaliteli, pırıl pırıl isimler yolda. Yeni transferlerden sadece Ferdi ilk 11'de sahaya çıkarken, Yaser ise ikinci yarı oyuna katıldı. Bir paragraf da Aydın'a açmak istiyorum. Genç futbolcu önemli bir sakatlık geçirmişti. Daha sonra yavaş yavaş kendini bulmaya başladı. Bu sezon da bana göre takımda kalmalı. Her zaman faydalı olabilir.

Karan da önemsemedi
İlk yarıda bu gençlerle Galatasaray, barış'ın attığı golle 1-0 üstündü. Ancak ikinci yarı Alman takımı biraz daha etkiliydi. Nitekim beraberlik golünü attılar. Karşılaşma da 1-1 sona erdi. Bana göre bu maçın sonucu çok önemli değil. Sanıyorum Skibbe de alınan sonucu çok önemsemiyor. Alman hoca ile yaptığım sohbetlerde gençlere çok değer verdiğini hissettim. Öncelikle onların performansını görmek istediğini söyledi. Bu da Galatasaray için büyük bir şans. Ben de inanıyorum ki alt yapıda çok kaliteli gençler var. Zaten yıllardır ben de bunu görüyorum. Ağabeylere gelince... Ümit Karan'ın klası tartışılmaz. Ancak o da Lincoln gibi bu tip maçları pek önemsemiyor. Ama önemsemeli. Çünkü o bu takımın kaptanı ve herkese örnek olmalı. Ayrıca kaptanlık Ümit'e çok yakışıyor. Takımda sevilen bir futbolcu. Bu eksiklerini de giderip dapa profesyonelce davranırsa ve özellikle hakemlerle daha az konuşursa mükemmel bir kaptan olur. Transferler konusuna gelince... Bir kaleci, bir stoper ve bir forvet hâlâ aranıyor. Ancak bu zamana kadar netleşen hiçbir şey yok. Yine genç kalındı.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Önce Avrupa   / 16-07-2008
 Yavaş yavaş   / 14-07-2008
 Fiyasko   / 29-06-2008
 Yönetim uyuma!   / 30-05-2008
 Vefa-gelecek   / 19-05-2008
 Aslanlar gibi   / 06-05-2008
 İşte yürek!   / 28-04-2008
 Zincirleme hata   / 03-04-2008
 Yazıklar olsun!   / 18-03-2008
 İşte böyle Sabri   / 09-03-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Vederson şoku
Deivid' in ayak bileğinin...
Cimbom durdu: 1-1
Almanya' daki ilk hazırlık maçını...
Kurtuluş kardeşte!
Savunmayı güçlendirmek isteyen...
Kale yıkılmaz
"Savunma kurgumuzun kalitesini...