Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Aslanlar gibi

Pazar akşamı Galatasaray açısından muhteşem geçti diyebiliriz. Özellikle son iki hafta için bunu dememiz daha doğru olur. Şampiyonluktaki rakipleri Fenerbahçe ve Sivasspor'u ortaya koydukları üstün performansla yenen sarı-kırmızılı futbolcuları gerçekten alkışlamak lazım. Benzeri görülmemiş bir çizgi yakaladılar ve taraftarlarını sevindirdiler. Bütün olumsuz şartlara rağmen aslan gibi sahaya çıkıp, yüreklerini ortaya koyarak şampiyonluğa çok ama çok yaklaştılar. Bana göre bu başarıdaki en büyük pay, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp gittikten sonra oyuncuların birbirilerine kenetlenmelerinin ve birbirilerini desteklemelerinin. Oynayan, oynamayan tüm futbolcular adeta tek vücut olup, bu başarıya imza attılar. Bu arada Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ile teknik heyet başta Cevat Güler olmak üzere Burak ve Nezihi hocaların emekleri gözardı edilmemeli. Sezgin'in futboldan gelmesi Galatasaray için büyük bir avantaj oldu. Tecrübelerini ortaya koyaran Sezgin, Galatasaray'a gerçekten büyük fayda sağlamayı başardı. Feldkamp gittikten sonra takımın gizli teknik direktörü olup, sahaya çıkacak 11'i belirledi, taktiklere kadar hepsini o hazırladı. Futbolcularla bire bir ilgilendi ve motive ederek onları her maça galibiyet parolasıyla hazırladı. Bence Adnan Sezgin Sportif A.Ş. Genel Müdürlüğünü yapsa daha iyi olur. En azından birçok teknik direktörden daha bilgili gibi görünüyor.

Ceza çok yanlış olur!
Bu arada Sivasspor başkanı ve yöneticilerinin misafirperverlikleri ayrıca Sivaslı futbolseverlerin sağduyulu ve takdire değer centilmenlikleri de unutulmamalı. Yine Sivassporlu futbolcuların bu zamana kadarki mücadelelerini de alkışlamak lazım. Daha üst sıralarda olup, en azından UEFA'yı şimdiye kadar garantilemeleri gerekirdi. Ancak onların en büyük talihsizlikleri teknik direktörleri Bülent Uygun. Çünkü Bülent hoca işiyle duygularını birbirine karıştırıyor. Bu da hocanın çok ama çok eksik bir yönü olarak öne çıkıyor. Son olarak federasyona bir sözüm olacak. Artık son maçta Galatasaray'a bir ceza verme niyetinde olmazlar sanırım. Bundan önce haksız bir ceza vermiş ve büyük bir tepki almışlardı. Sanırım aynı hatayı tekrarlamazlar.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 İşte yürek!   / 28-04-2008
 Zincirleme hata   / 03-04-2008
 Yazıklar olsun!   / 18-03-2008
 İşte böyle Sabri   / 09-03-2008
 Polat ve tecrübe   / 05-03-2008
 Böyle gitmez   / 03-03-2008
 Buruk sevinç   / 28-02-2008
 Fırsat teptiler   / 25-02-2008
 İnanılması güç   / 22-02-2008
 Bravo Ümit   / 19-02-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa



Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Medya Bilgi Grubu

Artık çok zor
Şampiyonluğun kaçması durumunda...
Kurulu saat
Şampiyonluk için tek maça kalan...
Seç-Beğen-Al
Transferde stopere yoğunlaşan...
Tarihe geçmeyin
Bu sezon dört derbide de "sıfır"...