Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Sözün bittiği yer

Her yazı olumsuzluk tarif ediyor. Okuyanı sıkıyor farkındayım. İnanın ben de sıkılıyorum. Bir güzel şey anlatmak istiyor, konuya giremiyorum. Neresini anlatayım Trabzonspor'un. Yazacağım her olumlu kelime 24 sene öncesine çıkıyor. Yarım asrı yanlışların içinde geçiren bir yapıya doğru tarif olur mu. Dahası söylenmedik bir söz kalmış mıdır acaba? Öğleden sonra olmasına rağmen, düşünüyorum bir mesele geliyor aklıma. Hatırlıyorum 10 sene önce anlatmıştım. 7 sene 5 sene aşağı doğru geliyor. Bir televizyon programında spiker sormuştu: Ne yapsın Trabzonspor? "Şu yaptıklarının tam tersini" olmuştu cevabım. "Artık Fener'i tutuyorum" dedi dayımın oğlu. "Benim tuttuğum takım hep kaybediyor, taraf olarak Trabzonspor'a bir faydam olmadı, hiç olmazsa bir işe yarayayım"

Hiç kâr edemedi
2. liglerin yıldızlarını kampa götürüp deneyecekmiş Trabzonspor. Okumayanlar vardır buradan haberleri olsun. Haber doğru, isim isim geçti köşede. Deneme yanılma meselesi. Daha önce benzer uygulamalara çok rastladık. Biri çıkıp "sütten ağzımız yandı, yoğurdu üflüyoruz" diyebilir. Sorun burada zaten. Hiçbir zaman aldığından kâr edemedi Trabzonspor. İşinin ehli insanlar karar verir uygular. Geçmiş deneyimleri, bilgi beceri, öngörüleriyle karar verir sonuç alır. 2. ligden futbolcular denenecekmiş. Olacak iş mi! O zaman ne gerek var izleme komitesine. Adı geçen futbolcuları tanıyorum. Hiç denemeye gerek yok en az beşi şu mevcutlardan daha faydalı olur. Baş hoca meselesi işte. Ne kadar yetkili isen o kadar bilgilisin kuralı. Kim ne görürse görsün o görmeden olmaz. Mısır Milli Takımı oyuncusu Sayed öyle bir şey işte. O görseydi mutlaka iyi çıkardı. Ya mevcutlar ne hale geldi farkında mısınız! Şener ve arkadaşlarının işinin zor olduğunu biliyorum. Şu an için bulanık suda balık avlıyorlar. Biraz işi oluruna bırakmış gibiler. Ersun hoca ile ilgili çekinceler devam ediyor. Karanlık bir dönem yaşattı Trabzonspor'a. Transfer işine iyi hazırlanılmamış, kapı kapı dolaşıyorlar. Her gün yeni bir isim giriyor devreye. Altyapı da mutlaka değişim olması gerekiyor. Bu şekil olmayacağını herkes biliyor.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Ürküyorum   / 18-05-2008
 Ya tutarsa   / 01-05-2008
 Ürküyorum   / 18-04-2008
 Temel hoca   / 13-04-2008
 Yazık, çok yazık   / 30-03-2008
 Yanal kalmalı   / 25-03-2008
 Bizden hatırlatması   / 22-03-2008
 Avlanan avcı   / 17-03-2008
 Başlangıç olsun   / 10-03-2008
 Havanda su!..   / 01-03-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
Kanoute bitiyor
Arthur Zico ile nikah tazelenirse...
Mızrak çuvala girmez
Bant kayıtları mevcut. Maç baştan...
Biz farklıyız!
Büyük takım kavramını anlamak...
İşlem tamam
Şener, savunmanın solunda oynayan...