Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Fenerbahçe'de ilk yapılması gereken

Özellikle forvet sıkıntısı çeken Fenerbahçe yine transfer bombaları hazırlığında. Dünya çapında yıldızları transfer ederek sürprizler yapan başkan Aziz Yıldırım, gündemde olan bir iki büyük ismi mutlaka sarı-lacivertli yapacaktır. Şu anda transfer borsasının gözde isimleri Fenerbahçe'nin listesinde. Bu isimler "şimdilik" yalanlansa da, gelecek günlerde Robert Carlos'ta olduğu gibi aralarından Fenerbahçeli olanlar çıkacak. Özellikle CSKA'nın Brezilyalı golcüsü Love ilk Kanarya gibi. Kezman'ı gözden çıkaran Fener'in, Love'ün yanına düşündüğü isimlerden Kanoute ve Eto'o'yu alması çok zor. Ama Shevchenko gelebilir. Aslında Fenerbahçe Avrupa'da ses getirecek transferlere başlamadan önce teknik direktör işini halletmeli. Zico kalacak mı, gidecek mi? Kalacaksa bir an önce imzası resmiyet kazanmalı. Eğer gidecekse, önce onun yerine gelecek isimle anlaşılmalı ki transferlerde teknik adamın fikri de alınsın. Fakat Fenerbahçe'deki gelişmelere, transfer hareketliliğine bakılırsa gelecek sezon da Zico takımın başında gibi. Belki de Brezilyalı golcü Love ısrarı da ondandır. Fenerbahçe'de en kısa zamanda halledilmesi gereken başka bir sorun da müzmin sakat Appiah ile beklenen performansı gösteremeyen Kezman ve devre arası gelen ama Fenerbahçe'de oynayacak görüntüde olmayan Maldonado'nun durumu. Bu futbolcuların durumu bir an önce netlik kazanmalı. En iyisi ve doğrusu Fenerbahçe bu futbolculardan kurtuluş formülünü bulup, göndermeli ve yerine yeni isimler almalı.

Hiç kolay değil
Her ne kadar peşlerinde başka büyük takımların da olmasından dolayı fiyatları artmaması için doğrulanmasa da, Fenerbahçe'nin transfer listesinde yukarıdaki futbolcularla birlikte daha birçok dünya yıldızı var. Olması da gerekiyor. Çünkü gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde bu sezondan daha başarılı olup ötelere gitmek istiyorlarsa bu isimlerden birkaçı mutlaka alınmalı. Bunlardan bir ikisi alınırsa Avrupa yine Fenerbahçe'yi konuşur. Hem transferiyle hem de Şampiyonlar Lig'indeki başarısıyla. Ama bu isimlere ulaşmak kolay olmayacak. Çünkü Fener'in talip olduğu yıldızları Milan, Juventus, Barcelona, Lyon ve Bayern Münih gibi takımlar da almak istiyor. Görünen o ki, Aziz Yıldırım kesenin ağzını açmakla kalmayacak, çok terleyecek.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Feldkamp gibi gitti   / 02-05-2008
 Sivas'ın rüyası   / 30-04-2008
 Sivas'ın yüreği   / 24-04-2008
 Fener'e genç Horozlar   / 17-04-2008
 Horoz dağıldı...   / 04-04-2008
 Denizli gerçeği   / 02-04-2008
 İsyanın golleri   / 30-03-2008
 Denizli'de ayıp!   / 29-03-2008
 Kurtar ve horozları   / 22-03-2008
 Altın puan   / 17-03-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Turkuvaz Medya Grubu Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.

Turkuvaz Media Digital
İkinci Aurelio olur
Forvete düşünülen Vagner Love' ün...
Konuşursam ortalık karışır
"Futbol oynamaya devam edeceğim.
Tekke sürprizi
Siyah-beyazlılar, "Bonservis...
Şener: Önce sabrı...
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener,...