Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Fener'e genç Horozlar

Fenerbahçe'de sol kulvarın Roberto Carlos'u sakat, Vederson'u cezalı olmasıyla elinde sadece Uğur Boral kalan Zico gibi Güvenç Kurtar da zor durumda. Çünkü, sol kanat karşısında oynatacak adamı olmadığından 3-4 haftadır golcü Selahattin sağ bek oynuyor. Güvenç Kurtar, Fenerbahçe'ye karşı sahaya çıkacak kadroda ve dizilişinde sürpriz yapabilir. Selahattin'e eski yerinde yani forvette, onun yerine Burak'a savunmada görev verebilir. Ayrıca Carlos yerine Çağlar'ın, Christian yerine Engin'in oynama ihtimali de fazla.

Yusuf gerçeği
Denizlispor'da devamlı oynayan iki genç Güray ve Fatih Yiğen'le birlikte Çağlar, Engin, Burak ve belki de Caner'le 4 veya 5 genç oyuncu sahaya çıkarsa sürpriz olmaz. Horozlar'da önceki maçlarda olduğu gibi yine Tomas, Alex'i markaj etmesi için konsantre ediliyor. Ve bir de unutulmaması gereken Yusuf gerçeği var. Denizlispor'un en zayıf halkası kalede. Antrenman boykotunda öncülük ettikleri gerekçesiyle kadro dışı bırakılanlar arasında kaleci Souleymanou'nun da olmasıyla, son iki maçtır Denizlispor'a uzun yıllar hizmet veren Süleyman kaleye geçti. Ama son İstanbul Belediye maçında kalesinde gördüğü iki talihsiz gol sonrası tribünler yuhalayınca sahayı ağlayarak terk eden Süleyman moralsiz. Yine de Fenerbahçe maçında kalede olacak. Çünkü, Souleymanou'nun affedilmeyeceği açıklandı. Yedek kaleci Bulut da genç ve tecrübesiz.

Denizli prestij için
Kısacası, düşme kaygısı olmayan Denizlispor prestij için oynayacağı Fenerbahçe maçına rahat çıkacak. Bu rahatlık Denizlispor'un iyi konsantre olmasını sağlayarak gençlerin gücü, Yusuf, Serhat, Tomas, Selahattin ve Hasan Yiğit gibi oyuncuların tecrübeleriyle birleştirilerek iyi futbol düşünülüyor. Ama bir de gençler vitrine çıkmayı daha fazla isterde bencil oynarlarsa o zaman da uyumsuzluk oluşur, bu da sorumsuzluğa dönüşerek yeşil siyahlılar adına kaos ortaya çıkar. Öyle veya böyle, gerçek olan Denizlispor milyonlarca kişinin izleyeceği Fenerbahçe maçında puandan fazla gençlerini vitrine çıkarmayı düşünüyor.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Horoz dağıldı...   / 04-04-2008
 Denizli gerçeği   / 02-04-2008
 İsyanın golleri   / 30-03-2008
 Denizli'de ayıp!   / 29-03-2008
 Kurtar ve horozları   / 22-03-2008
 Altın puan   / 17-03-2008
 Horozlar!   / 15-03-2008
 Ankara zorda   / 09-03-2008
 Beşiktaş'a sürpriz   / 22-02-2008
 Son saniye golü   / 11-02-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Bapti sesleri
Real Madrid' in 16 milyon euro...
Kone cepte
Hollandalı hoca, daha yüksek ücret...
Çek bir stoper!
Stoper arayışlarını sürdüren...
İmzaya kaldı
Bordo-mavili kulüple teması Alman...