Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Hiç yoktan iyidir

Fenerbahçe kazanması gereken maçı kazandı. Ama Sivas'tan istediği haber gelmedi. Şampiyonluk belki kazanılmadı ama dünkü sonuçlardan sonra Şampiyonlar Ligi'ne katılmak garanti oldu. Hiç yoktan iyidir. Alkışladık, eleştirdik. Zico ve talebelerine bu sene verdiklerinden dolayı teşekkür etmek gerekir. Taraftar da bunun bilincindeydi. Takımı en iyi şekilde destekledi, maç bittikten sonra da bağrına bastı. Artık önümüzdeki senenin planları yapılmaya başlanacak. Sağ ve sol kanatlarda oynayan Gökhan ve Uğur'u iyi kullanacak bir sistem geliştirilmeli. Bu çocuklar gerçekten hem çok gençler, hem de çok iyi işler yapıyorlar. Dün akşam da böyleydi. Dün Deivid de olumlu ve sürekli kaleyi düşünen oyunuyla göz dolduran başka bir isimdi. Tabii bir gol atıp bir de asist yapan Semih'i geçmek olmaz. Onların dışında Yasin için iyi bir şeyler söylemek istiyordum ama yenilen iki golde de büyük hatası vardı. İlk golde bütün savunma çıkmış, Yasin 3-4 metre arkada bekliyor. Araya atılan topta ofsaytı bozmakla kalmıyor, bir de ileri çıkış yaparak Kahe ile Serdar'ı baş başa bırakıyor. İkinci golde de topa yaptığı müdahele boşa gidince Serdar'ı kontrpiyede bırakan adam oluyor. Fenerbahçe mutlaka kazanması gereken maça hiç de iyi başlamadı. Düşünün ki böylesine önemli bir günde rakip kaleye atılan ilk şut 16. dakikada Aurelio'nun ayağından oluyor. G.Birliği geldiği pozisyonlarda tehlike yaratıyor. Zaten bunlardan bir tanesi de golle neticelendi. Kezman sürekli rakibin arkasında dolaşıyor. Alex markaj altında bir şey yapamıyor. Bu şartlar altında golü bulmak da imkansız oluyor. İşte o anda Zico faktörü devreye girdi. Belki de ilk defa bu kadar erken oyuncu değişikliklerine gitti. Semih ile Kazım'ı anda oyuna alırken sahada hiçbir şey yapmayan Ali Bilgin ile Maldonado'yu yanına çekti, doğru bir hamleydi.

Tartışmanın önemi yok
Gene de takımı ateşleyen en önemli olay, Sivas'tan gelen gol haberiydi. Bu haberden sonra çılgına dönen tribünlerin tezahüratı, sahadaki futbolcuların mücadalesine de yansıdı. Son saniyede atılan gol takımın soyunma odasına 1-1 gitmesine neden oldu. Arkadan gelen gollerle de skor sağlandı. Edu'nun attığı golde "el var mı yok mu" tartışması yapılacak. Ama artık bu saatten sonra bu tartışmanın da pek bir önemi olmayacak.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Neyin motivasyonu?   / 04-05-2008
 Korkma Kemal   / 02-05-2008
 O pankart açılacak mı?   / 30-04-2008
 G.Saray Zico'yla   / 28-04-2008
 Doymak bilmiyorlar   / 25-04-2008
 Fazla kurcalamayın   / 20-04-2008
 İnanmak   / 19-04-2008
 Penaltı ciddi iştir   / 16-04-2008
 Olacak şey değil   / 14-04-2008
 Saygı görmek   / 11-04-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa



Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Medya Bilgi Grubu

Uğur' dan hayati müdahale
F.BAHÇE' nin sol kanattaki...
Beyaz tilki
Pamuk saçları ile Kalli' yi...
İnatçı Kartal
Sivasspor mağlup olunca, başkent...
İsaksson ısrarı
Başarılı file bekçisi için başkan...