Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
Mobil Eğlence  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Neyin motivasyonu?

Bugün tüm sezonun ağırlığını omuzlarda taşınacağı bir gün olacak. Sevinçler ve üzüntüler birbirine kavuşacak. Maçlar gerçekten çok zor. Sivas'taki maç 3 sonuca da açık, her şey olabilir. Kadıköy'de de işler kolay değil. G.Birliği kaybederse kümede kalma umudunu son haftaya taşıyacak. Yani şiddetle puana ihtiyacı var. F.Bahçe'yi zaten konuşmaya gerek yok. Tek hedef galibiyet. Sonra da Sivas'tan haber beklenecek. Fırsatlar değerlendirilemedi. Bunları çok yazdık, tartıştık. Bu saatten sonra yapılacak tek şey maçları kazanmak. Avrupa'da önemli mücadeleler verilip, yıpranılması, Roberto Carlos, Appiah ve Deniz'in geçmek bilmez sakatlıkları takımın şimdiden tur atmasını engelleyen faktörlerdi. Ama ne olursa olsun son düdük çalınana kadar beklenecek. Unutulmasın ki futbol tarihi son dakika şampiyonluklarını çok yazmıştır.

* Denizli'de kaybedilen şampiyonluk hâlâ hatırlarda. 22 dakika duran oyun sadece 16 dakika uzatılmıştı. İşin doğrusu 5 kere duran maçın tatil edilmesiydi. Ama o dönemin şartları ve yönetimi buna izin vermedi. "Dün dündür, bugün bugündür" felsefesinin siyasetten sonra sporda da yaşatıldığı kara bir gündü. Denizli Başkanı Ali İpek şimdi çıkıp o zaman söylediklerinin arkasında olduğunu yineliyor. Çantacının federasyonda bir yönetici olduğunu iddia ediyor. Yani Denizli'ye giden teşvik primlerini bir federasyon yöneticisiyle kendilerine iletildiğinden bahsediyor. Yavaş yavaş sayfalar açılıyor. Tarih kuşkusuz her şeyi yazacaktır. Olan F.Bahçe'nin şampiyonluğuna olmuştur. Umarım ki bir işe yarar. Ali İpek en azından o yöneticinin adını vermelidir. Kimler neleri neden yapmış öğrenmek hakkımız. Açılması istenen beyaz sayfaları açmaya yeni federasyon ilk önce bu noktadan başlamalıdır. Ali İpek'in söyledikleri soruşturma kapsamındadır ve karanlık bir dönemin aydınlanması için bu soruşturma mutlaka gereklidir.

* G.Saray cephesi, Sivaspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın Serkan Acar'ı ziyaretine büyük tepki gösteriyor. Benim bildiğim Mecnun başkan, İstanbul'a her geldiğinde kulübe uğramadan geri dönmez. F.Bahçe içinde çok dostu vardır. Buradan ne çıkartacaklarını merak ediyorum. Bir kere Sivas'ın maçı F.Bahçe ile değil, G.Saray ile. Şehir zaten çoktan ayağa kalkmış durumda. Kimsenin motivasyonlarına da ihtiyaçları yok. Eeee o zaman öküz altında neden buzağı aranıyor! Adnan Polat ile Yıldırım Demirören arasındaki meşhur yemeği hatırlarsınız. Hani "Siz kupayı, biz de ligi alalım" yemeği. Beşiktaş-G.Saray maçı da o yemekten iki gün sonraydı. O zamanlar bunları yaşayan ve Türkiye'ye yaşatanlar şimdi Otyakmaz'ın kulüp ziyaretini sorgulamaya çalışıyorlar ya, işte sözün bittiği yer de tam burası oluyor. Pes yahu. Vallahi de pes, billahi de pes.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Korkma Kemal   / 02-05-2008
 O pankart açılacak mı?   / 30-04-2008
 G.Saray Zico'yla   / 28-04-2008
 Doymak bilmiyorlar   / 25-04-2008
 Fazla kurcalamayın   / 20-04-2008
 İnanmak   / 19-04-2008
 Penaltı ciddi iştir   / 16-04-2008
 Olacak şey değil   / 14-04-2008
 Saygı görmek   / 11-04-2008
 Helal size çocuklar   / 09-04-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa



Copyright © 2003, 2008 - Tüm hakları saklıdır.
Turkuvaz Gazete Dergi Basım A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Medya Bilgi Grubu

Juve çekildi
Juventus, Sevilla' lı futbolcu...
Herkes sussun
"Bu maç ile ilgili spekülasyon...
Avrupa aşkına
Beşiktaş, A.Gücü' nü yenerek...
Trabzonspor' a 5 yıldız
Şener, "Florin Cernat, Daniel...