Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Sıkıntı bitirildi

G .Saray kısa bir zaman dilimine o kadar çok hatayı ve kaybı sığdırdı ki; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde sahaya, "13 Mart'taki Dünya Böbrek Günü kutlu olsun" pankartıyla çıkınca "Tamam işte, şaftı kaymış" diye geçirdim içimden. Sonra Türkiye'de, hele hele stadyumlarda kadının adının olmadığını hatırladımda, sorun çözüldü! Mevzu açılmışken; anamız, eşimiz, evladımız, hayatımızı anlamlı kılan tüm kadınlarımızın günü kutlu olsun. G.Saray açısından dünkü maç sıkıntılıydı. Çünkü iki haftada sıfır çekerek çok önemlibir avantajı kaybetmişti. Buna karşılık Kayserispor rahattı, üstelik çıkışta olan bir takımdı. G.Saray, rakibini çok ciddiye alarak başladı maça. Kayserispor'un en etkili isimleriMehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ı hiçboş bırakmadılar. Bu ikili durunca, Kayserispor doğru düzgün kanat akını bile gerçekleştiremeyecek bir noktaya düştü.

Sabri'nin müthiş golü
G.Saray savunmasında Emre-Servet ikilisi dün neredeyse kusursuz oynadılar. Önlerinde yer alan Mehmet Topal'ın bir kalkangörevi görmesi de tabii önemli bir etkendi bunda. Sabri'nin golü müthişti, futbol oynama gayreti de güçlüydü ama takıma verdiği katma değerin pek yüksek olduğu söylenemezdi. Sol bek Hakan Balta etkisiz elemanolarak kalmakta ısrarını gösterdi! Barış'ın yerine oynayan Mehmet Güven gayretliydi, çok koştu ama top kullanma becerisi sınırlıydı. Beşiktaş maçının kayıp adamı Arda dün kendini yormayanlardandı. Yine de skora etki etmeyi başardı. Ümit ne kadar müthişse Nonda da o kadar kötüydü. Kalli'ye küsenler kervanının son yolcusu olmaya kararlı Kongolu. Son parantezi Lincoln'e açmak gerekiyor. Sakatlık sonrası en iyi futbolunu oynadı dün. Çok koştu, sorumluluk aldı, takımı ateşlemekiçin çok uğraştı. Ama taraftara ve takıma borçlu olduğunu düşündüğünden olsa gerek, sürekli gol atma derdindeydi. Lincoln, Fenerbahçe'deki Alex gibi belli bir bölgede sabitlense sanki daha doğru olacak.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 İki kulüp arasındaki zihniyet farkı   / 05-03-2008
 10 dakikalık   / 03-03-2008
 Tur zor geldi   / 28-02-2008
 Galatasaray'da Jardel sendromu   / 27-02-2008
 G.Saray'da artçı şok   / 25-02-2008
 Hayalet takım   / 22-02-2008
 Mükemmele doğru   / 19-02-2008
 Cimbom neden gol atamıyor?   / 15-02-2008
 Herkes için başka bir Galatasaray   / 06-02-2008
 Şansla karışık illüzyon   / 31-01-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Şov zamanı
Ligde üst üste kayıplar veren...
Kolay değil!
G.Saray başkan yardımcısı...
105. yıl aşkına
2002-03 sezonunu rekor kırarak (85...
Paşa geçilecek
"Kazanmamız Beşiktaş karşısına da...