Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Gururumuzsunuz

Fenerbahçe yakaladığı tarihi fırsatı Sevilla karşısında şanssızlıktan göz göre göre kaçıracaktı. Oyunun daha 4. dakikasında Selçuk'un rakibe ikram ettiği lüzumsuz faulü Alves, Volkan'ın üstüne vurdu, milli kalecimiz tutsun mu, yumruklasın mı karar verene kadar top kalemize girdi. Bu şok golün üzerinden 5 dakika geçmişken bu sefer Keita 30 metreden vurdu, Volkan tutabileceği bu topu tokatlayamayınca talihsizce ikinci golü yedik. Fenerbahçe bu golle yıkılacağına aksine kendine geldi ve hazırlık pozisyonlarını başlattı. Deivid, Sevilla'yı sarsan golü 20. dakikada muhteşem bir vuruşla gerçekleştirdi. Bu sefer golün şoku Sevilla'yı şaşırtırken, Fener rakibine yüklenmeye başladı. Beraberliğin beklendiği dakikalarda bir talihsizlik daha yaşandı. 41'de Kanute topa vurdu, Gökhan'ın ayağına çarpan meşin yuvarlak Volkan'ı yanıltınca kalemizde üçüncü golü gördük. 3-1'lik skora rağmen Fener bu Sevilla'ya gol ve goller atabilecek pozisyonlar yakaladı. İlk yarının son dakikalarında ise Sevilla defansı ileriden en az iki top çıkardı.

Maçın kahramanı Deivid
Ligimizde oynadığı birçok maçta bu kadar rahat pozisyon bulamayan Fenerbahçe, ikinci devrenin ilk 20 dakikasında da bu pozisyonları gole çevirebilse İspanya'da Sevilla'yı 90 dakikada devirebilirdi. Gökhan, Lugano, Edu ve Vederson görevlerini yaparken Deivid muhteşem gollerin kahramanıydı. Kezman kendinden bekleneni veremezken Alex saman alevi gibi bazı dakikalarda yıldız bazı anlarda da kayıptı. Uğur ve Aurelio ise takımın da sahanın da yıldızlarıydı. 79. dakikada Alex'in duran topunu Deivid gole çevirince umutlar yeniden yeşerdi, Sevilla'da Fenerbahçe'nin muhteşem taraftarının üç üç diye tempo tutması 100 yıllık tarihin en çok gururlandıran olayıydı. 90 dakika 3-2 bitince uzatma dakikalarında Fener bütün takım olarak inanarak Sevilla'ya karşı harika bir baskı yarattı. Ve mükemmel mücadele ettiler. Sonuç penaltılara kalınca buna yürekler dayanamadı. Tek yürek olan Fener söke söke rakibini devirdi ve büyüklüğünü gösterdi. Tarihe altın harflerle altın bir sayfa açtı. Helal olsun size helal olsun.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Olmuyor   / 02-03-2008
 Çakır katliamı   / 28-02-2008
 Lüzumsuz fantezi   / 24-02-2008
 Mental devrim!   / 23-02-2008
 Bu yol, iyi yol   / 16-02-2008
 Önemli galibiyet   / 11-02-2008
 Hayal kırıklığı   / 04-02-2008
 Soğuk-sıcak   / 28-01-2008
 Birinci raunt   / 23-01-2008
 Dirençsiz rakibe fark!   / 21-01-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Volkan patladı!
Maça iki hatalı golle başlayan...
Sürpriz teklif
Canaydın, eski başkan Faruk Süren'...
Ben jokerim
Nerede ihtiyaç varsa orada görev...
Paşa' nın şansı yok
Kaptan Hüseyin, hocası Yanal' a...