Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Dirençsiz rakibe fark!

Süper Lig'in ikinci dönemine iyi başlayamayan Fenerbahçe bu görüntüsü nedeniyle Gaziantep deplasmanından puansız dönebilirdi diye düşünüyordum. Bu arada fikstürün de üst üste zorlu deplasmanları getirmesiyle Fener ilk dönemdeki başarısını sürdüremeyebilirdi. Sarı-lacivertliler için bu tehlikeden dolayı kırılabilme haftaları başlarken Aurelio'nun cezalı, Alex'in de yeni sakatlıktan çıkması bu deplasmanın zorluk katsayısını artırmıştı. Orta sahada Deniz'in olmamasıyla Zico için Selçuk ve Kemal'den başka bu mevkiye uygun alternatif kalmamıştı. Kemal'in uzun süredir formadan uzak kalması ve Urfaspor kupa maçında da yeterli umudu vermemesi onun Fenerbahçe'deki hayatının en riskli günüydü. Kemal belki de yaşamının en olumlu futbollarından birini oynayarak Fenerbahçe'yi ilk yarıda Antep'te sırtlayan adamdı. 23 dakikada attığı jenerik golle de alkışı hak etti. Bu arada 32'de Carlos'un adrese teslim asistini Fenerbahçe'nin hayat suyu Alex gole çevirince Zico'nun talebeleri deplasmanda beklenmeyen bir skorla oyunu ilk devrede kopardılar. İnsan onurunu en çok zedeleyen bir suçlanmayla morali iyice bozulan Gaziantep'in kalecisi Oğuz bizce haksız bir şekilde kendi taraftarlarınca rahatsız edilirken, takım arkadaşlarından da malesef ki teselli göremiyordu.

Deivid şov yaptı
Kaleci formsuz ve başarısız bir gününde olabilir, bu yüzden onu hepimiz eleştirebiliriz fakat ona hiçbirimiz onursuz damgası vuramayız. Dilerim sahada göremediklerimizi maç sonunda olsa bile onun arkadaşları gösterir ve tüm kaleciler meslektaşları Oğuz'a sahip çıkarlar. (Siz ne dersiniz kalecilerin panteri Turgay abi?) İkinci yarıda sahada adeta Deivid damgası vardı. 56 ve 69. dakikalarda bu oyuncu ilk devredeki durgunluğunu unutturmak istermiş gibiydi. Vederson, Kezman ve Ali Bilgin değişiklikleri bu sefer ilk defa Fener'i ve teknik direktörü kurtarmak için yapılmadı. Çünkü deplasmanda 5-0'lık fark Zico'yu memnun etmiş ve o da yedek oyuncularının gönlünü almıştı. Bu farklı skora rağmen eski direnci ve gücü kalmamış Antep bile birkaç pozisyon bulabildiyse Fener, Sivas maçına daha çok dikkat etmelidir.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Son 15 dakika   / 14-01-2008
 Skorbord dondu   / 07-01-2008
 Yengece devam   / 23-12-2007
 Muhteşem gece   / 13-12-2007
 Datsız...   / 02-12-2007
 Ayaklar yere bastı   / 12-11-2007
 Teşekkürler   / 08-11-2007
 Arzuman-pansuman   / 04-11-2007
 Dikensizbahçe!   / 28-10-2007
 Tam not verdim   / 24-10-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Bir kez de vurdurmayın!
G.ANTEP kalecisi Oğuz Dağlaroğlu,...
Timsah avcıları
Tekmelerin havada uçuştuğu maçta,...
Tello: Asist kralı olurum
Kasımpaşa maçında yaptığı üç...
B planı tango
Yönetim, Arjantinli Denis ve...