Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Şartlar farklıydı

İşin gerçeği Zico, Bursa maçında Volkan haricinde takımın tümünü değiştirerek hata yaptı. 'Takımın tümü diyorum, çünkü Maldonado sakatlanmasa o da oynayacaktı. Yani Aurelio mecburiyetten 11'e alındı. Şimdi herkesin dilinde ilk yarıdaki G.Antep maçı var. "O zaman da böyle olmuştu, kazanınca kimse eleştiri getirmemişti" diyorlar. Evet doğrudur. Hatta Zico'nun bu çıkışına en büyük desteği de ben vermiştim. Ama şartlar şimdi çok farklı. Hatırlarsanız ilk maçta F.Bahçe çok kötü bir oyundan sonra Belediye'ye yenilmişti. Maç sonu eleştiriler inanılacak boyutlarda değildi. Eleştiri adı altında Zico'ya resmen hakaret ediliyordu. Zico, aldığı kimsenin cesaret edemeyeceği o kararla G.Antep maçına gençlerden kurulu 11'le çıkıyor, alınan galibiyetle de "Herkes sussun, burada tek patron benim" mesajını veriyor ve kendisine rahat bir çalışma ortamı sağlıyordu. Attığı zar büyüktü. "Ya herro ye merro" dedi. Belediye'den sonra sahasında G.Antep'e de kaybetseydi, ne olacağını kendi de biliyordu.

Skora göre yazmadım
Ama şimdi böyle mi? Elinde deplasmanda G.Antep'e 5, Sivas'a 4, Rize'ye 4 atan, Kadıköy'de Sevilla'yı 3-2 yenen bir takım var. Lig şekillenmeye başlamış, Bursa'nın şiddetle puana ihtiyacı var. İlk devre Bursa'da nasıl zorlandığını Zico da biliyor. Peki biliyor da niye böyle bir hata yapıyor? F.Bahçe çok zor maçlar oynadı. Futbolcular, en son Sevilla karşısında güçlerinin iki katını ortaya koydular. Bu bağlamda onları dinlendirmek elbette doğru. Ama en azından 5'e 5 yapsaydı bile bu engeli de geçerdi. Maçın küçümsendiği gerçek. Tribünler de küçümsemiş. Bilet alanlar için bir şey demem ama kombinesi olanlar bile maça gelmediler. Gelenlerden de ses çıkmadı. Sevilla zaferi belli ki herkesi rehavete sokmuş. Tam kadro ile çıkacak F.Bahçe şu ligde normalde berabere bile kalmaz. G.Saray maçına bu gözle bakacağım. Verilecek notun çok yüksek olacağından da eminim. NOT: Yukarıda yazdıklarım kelimesi kelimesine maç öncesi FBTV'de tarafımdan söylenmiştir. Yani skora göre yazılan bir yazı değildir.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Küçük görmenin ağır faturası   / 24-02-2008
 Büyük başarı   / 21-02-2008
 İnanın çocuklar   / 20-02-2008
 Beyaz sayfaya bak   / 17-02-2008
 45 dakika yetti   / 16-02-2008
 Herkes ona hayran   / 14-02-2008
 Gerçekleri görmek   / 12-02-2008
 Brezilya gibi   / 11-02-2008
 Bir zafer(!) hikayesi   / 06-02-2008
 Saygısızlık   / 05-02-2008


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Sabır taşırdı
Bursa mağlubiyeti sonrasında '...
Yola devam
"Buraya şampiyon olmaya geldim.
Önce kupa
Rize ile zorlu bir maç...
Yakan hatalar
Erdinç' in 37' de kırmızı kart...