Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Deplasmanda Bayern

UEFA Kupası'nın en büyük favorisi olan Alman ekibi, hiç zorlanmayacağı bir İskoçya deplasmanına gidiyor. Aberdeen, bu dev rakibine direnemez.


411 Afyon- Marmaris Bld. 10 1.18
Afyonkarahisar, 18 karşılaşmada 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 9 yenilgi aldı. Ligde kalma korkusunu bir türlü üzerinden atamayan ev sahibi, hazırlık maçlarında zaman zaman iyi sonuçlar elde etti. Transferde genç oyunculara ağırlık veren ev sahibinin, seyircisi önünde puan yitirmemesi gerekiyor. Ancak Marmaris
Belediye, puan cetvelinin orta sıralarında yer alıyor.

412 Fethiye- Uşak 1 1.15
Fethiye- Uşakspor karşılaşması günün bankolarından biri konumunda. Gençlerbirliği'nden Onur, Halil, Metin, Antalyaspor'dan Sezen ve Malatyaspor'dan Fevzi'yi renklerine bağlayan Fethiyespor, hazırlık maçlarında oynadığı futbolla göz doldurdu. 12 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Fethiyespor, büyük sorunları bulunan rakibine puan vermez.

413 İzmir- Alanya 2 1.70
Yıllarca Süper Lig'de mücadele eden İzmirspor, oldukça kötü günler yaşıyor. Lacivertbeyazlı ekip, yaptığı 18 maçta henüz galibiyetle tanışamadı. Alanyaspor ise ligin en ilginç takımlarından biri. Turuncu-yeşilliler, yaptıkları 18 karşılaşmada, 9 galibiyet ve 9 yenilgiye imza attı. Banko Alanyaspor.

416 Tokat- Çorum 0 2.90
Hem Tokatspor, hem de Çorumspor 2. Lig'e çıkmanın hesabını yapıyor. Tokatspor, geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı karşılaşmada Kastamonuspor ile 2-2 berabere kaldı. Bordo-beyazlılar, seyircisi önünde aslan kesiliyor. Çok çetin geçecek mücadeleye beraberlik yazılabilir.

423 Aberdeen- B. Münih 2 1.25
Hafta sonunda Werder Bremen'i konuk eden Bayern Münih, yenik duruma düştüğü maçı 1-1 bitirmeyi başardı. Ribery'siz olmasına rağmen kazanabilecek pozisyonlar da bulan Bavyera ekibi, Toni-Klose ikilisiyle bunlardan yararlanamadı. Ligde kan kaybına devam eden Münih, büyük favori olarak gösterildiği UEFA Kupası'nda yoluna takılmadan devam eder. Çünkü Aberdeen'le arasında büyük güç farkı bulunuyor. İskoç ekibi, hafta sonundaki lig maçında, seyircisi önünde Celtic'e 5-1 yenildi. Bir önceki maçta da yine kendi sahasında Dundee United'a 4-1 kaybetmişti. Bu takım geçen sezon en azından iç sahada başarılı sonuçlar alabiliyordu, şimdi o özellikleri de ortadan kalktı.

424 Zurich- Hamburg 2 1.95
Bundesliga'da son dört maçında berabere kalarak zirve yarışında çok büyük yara alan Hamburg, aslında kötü oynamıyor. Van der Vaart'ın önderliğinde özellikle düşük profilli maçlarda rakiplerini affetmeyecek bir oyun yapısına sahipler. Zürich'in tur için fazla bir şansı yok. Hamburg'un galibiyetine verilen oran cazip.

426 Bolton- Atl. Madrid 2 2.05
Premier Lig'de tehlike bölgesinin sadece üç puan üzerinde olan Bolton, İspanya'nın en kaliteli takımlarından biri olan Atletico Madrid'i konuk ediyor. Bolton, defansta sürekli yaptığı hatalara ek olarak, Anelka'nın Chelsea'ye gidişini telafi edebilmiş de değil. İki ayaklı bir eşleşme olması dolayısıyla beraberlik riskinin de olduğu bu maçta önceliği Atletico Madrid galibiyetine veriyoruz.

431 Slavia Prag- Tottenham 2 1.55
Sevilla'ya iki kez üst üste UEFA Kupası kazandıran Juande Ramos, Tottenham'ın başına geçtikten sonra, takım müthiş derecede golcü bir kimliğe büründü. Keane ve Berbatov çok formda. Güçlü Tottenham, Slavia Prag'ı her iki maçta da yenecek güce sahip.

434 Lanus- Danubio 1 1.35
Kupaya ve lige çok iyi başlayan Lanus, mücadeleci ve hırslı oyunu ile bu sene de iyi işler çıkaracağa benziyor. Uruguay temsilcisi Danubio'nun ikinci tur şansı pek yüksek değil. Seyircisinin desteği ile Lanus kazanır.



KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Deplasmanda Bayern
Nürnberg'e taze kan Von Heesen

Enfes gece
Seçim günü geldi
Ülker ile 3. dönem
Vakıf Güneş ezdi geçti
Şampiyona için nefesler...
Tekke, Nihat'ı devirdi: 1-0
Tenis bursu kazandırdı
Ödüller Atakent'e
F.Bahçe yarı finalde
2 basamak geriledik
Trapattoni İrlanda'da
Erzik'in acı günü
Aris-F.Bahçe
İddaa sonuçları
Şans topu sonuçları
 
Favoriyiz
"Şampiyonlar Ligi' nde Milan ile...
Semih salonda çalıştı
Sağ dizindeki sakatlığı nükseden...
Tur Arena' da
Ali Sami Yen' deki golsüz...
Öp babanın elini!
Sarı-kırmızılı taraftarlar Ali...
Köşkte zirve
Ümraniye' de yapılan toplantıda üç...
Eren bombaladı
Eski yönetici Süleyman Eren,...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu