Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Süper Lig panoraması


Gol krallığı
11 Gol: Semih (F.Bahçe), Gökdeniz (Trabzon)
10 Gol: Nonda (G.Saray), Gökhan (Kayseri)
9 Gol: Mehmet Yıldız (Sivas), De Nigris (Ankara), Alex (F.Bahçe)
8 Gol: Hakan Şükür, Ümit Karan (G.Saray), Bobo, Holosko (Beşiktaş), Mohamed Ali (Sivas), Umut (Trabzon)
7 Gol: Yusuf (Denizli), Deivid
(F.Bahçe), Mehmet Çakır (G.Birliği), Murat (Konya)
6 Gol: Tehoue (Kasımpaşa), Kratochvil (Denizli), Veysel (Konya)
5 Gol: Delgado, Nobre (Beşiktaş), Okan (G.Birliği), Serkan (OFTAŞ), Adriano (İstanbul BŞB), Ceyhun (Trabzon), Musa (Sivas), Burak (V.Manisa), Tum (Bursa)
4 Gol: Kirita, Jaba (A.Gücü), Tello, (Beşiktaş), Hakan Balta (G.Saray), İbrahim, Bülent (OFTAŞ), Mehmet Topuz (Kayseri), İlyas (İstanbul BŞB), Selçuk (V.Manisa), Kezman (F.Bahçe)
3 Gol: Bebbe (A.Gücü), Mehmet, Necati, Tita (Ankara), Sinan, (Bursa), Anderson, Fahri, Leandro, Zafer, Ribeiro (Ç.Rize), Lincoln, Arda, Serkan (G.Saray), Uğur, Ali Cansun, Ekrem (G.Antep), Sterjovski, Sandro (OFTAŞ), Cesario, Kerim (İstanbul BŞB), Iglasias, Mehmet Eren Boyraz, Cangele, Koray (Kayseri),

Asist krallığı

6 Asist: Tello (Beşiktaş), Erman (İstanbul BŞB), Mehmet Topuz (Kayseri), Yattara (Trabzon), Arda, Hakan Şükür (G.Saray), Mehmet Yıldız (Sivas) Neca (Ankara)
5 Asist: Bebbe (A.Gücü), Julio Cesar (Denizli), Alex, Semih (F.Bahçe), İlyas (İstanbul BŞB), Holosko (Beşiktaş), Uğur (G.Saray)
4 Asist: Murat Erdoğan (A.Gücü), Emrah (Ç.Rize), Vederson (F.Bahçe), Barış (G.Saray), Burhan (G.Birliği), Sterjovski (OFTAŞ), Mehmet Eren Boyraz (Kayseri), Tita (Ankara), Ayman (Trabzon), Ceyhun (Konya)
3 Asist: Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan (Beşiktaş), Pancu, Veli, Cihan, Sinan (Bursa), Zafer, Leandro (Ç. Rize), Caner (Denizli), Bülent (G.Antep), Mehmet Çakır (G.Birliği), Erman, Murat (Konya), Balili, Musa (Sivas), Gökdeniz, Umut (Trabzon),

SÜPER LİG ALTIN KARMA
AKIN (SİVAS) BARIŞ (G.SARAY) EMRE (ANKARA) M.POLAT (G.ANTEP) H.ŞÜKÜR (G.SARAY) KEZMAN (F.BAHÇE) KORAY (KAYSERI) SELÇUK (V.MANİSA) ALEX (F.BAHÇE) GÖKDENİZ (TRABZON) I.AKIN (BELEDİYE)

HAFTANIN TAKIMI KAYSERİSPOR
Sahasında Beşiktaş'ı yenerken mükemmel bir futbol sergiledi. Sarı-kırmızılı takım bu sezon sahasında maç kaybetmedi. Oyuncuların hırsı ve motivasyonu üst düzeydeydi. 2. yarıdaki performansı süper.

HAFTANIN HAKEMİ KUDDUSİ MÜFTÜOĞLU (GAZİANTEP-SİVAS)
Gaziantep'te oynanan kritik ve tempolu maçta mükemmel bir yönetim gösterdi. Maçın zevkli şekilde geçmesine katkıda bulundu. Gereksiz düdük çalmadı. Pozisyonlara yakın oldu ve verdiği kararlar doğruydu.

HAFTANIN TARTIŞMASI BEŞİKTAŞ'IN YENİLGİSİ
Beşiktaş'ın Kayseri deplasmanından eli boş dönmesi ve lider G.Saray'ın 5 puan gerisinde kalması çok tartışıldı. Bu maçta Bobo'nun son anda sakatlanıp oynanaması da gündeme geldi.

HAFTANIN FUTBOLCUSU H. ŞÜKÜR (GALATASARAY)
Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu ve kaptanı Hakan Şükür, Vestel Manisa filelerine üç gol gönderdi. Kendisi çok başarılı bir futbol sergilerken, takım arkadaşlarına da liderlik yaptı. Asistleri takımı rahatlattı.

HAFTANIN KÖTÜSÜ
(KONYASPOR)
Yeşil-beyazlı takım, ikinci yarıda oynadığı 4 maçtan da mağlup ayrıldı. Denizlispor deplasmanında bireysel hatalar yine ön plandaydı ve son dakika golüyle yenilgi geldi. Önümüzdeki hafta Galatasaray ile oynayacak Konyaspor kritik bir virajda.

HAFTANIN HOCASI NURULLAH SAĞLAM
Gaziantep uzun yıllardır bu kadar hırslı oynamamıştı. Kırmızı-siyahlı ekip, Sivas önünde fırtına gibi esti ancak sonuca gidemedi. İyi oyunda yeni hoca Nurullah Sağlam'ın payı büyüktü.

HAFTANIN GOLÜ SELÇUK İNAN (VESTEL MANİSA)
Manisaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Selçuk, Galatasaray maçında ceza sahası dışında kaptığı topu mermi gibi kaleye gönderdi. Orkun'u çaresiz bırakan şut üst direğe ve kale çizgisine çarparak ağlara takıldı.

KIRMIZI KARTLAR

Tello (Beşiktaş), Traore (G.Birliği)

SARI KARTLAR
Lamas (A.Gücü), Emre (Ankara), Delgado, Serdar Özkan, İbrahim Kaş, Gökhan (Beşiktaş), Serkan (Bursa), Mustafa, Anderson (Ç.Rize), Musa, Fatih Egedik, Zafer (Denizli), Hakan Şükür (G.Saray), Beto, Bekir (G.Antep), Engin (G.Birliği), Tozo, Giray, Olgay, İlhan, Kadir (OFTAŞ), Murat, Necati (İstanbul BŞB), Murat, Desire (Kasımpaşa), Ali Turan, Saidou, Ivankov (Kayseri), Kaue Da Silva, Yusuf (Konya), Sezer, Murat, Mehmet Yıldız, Mohamed Ali (Sivas), Tayfun, Mustafa (Trabzon), Şener, Targino, Uğur (V.Manisa)

SARI KART CEZALILARI
Anderson (Ç.Rize), Bekir (G.Antep), Tozo, İlhan (OFTAŞ), Kaue Da Silva (Konya), Mohamed Ali (Sivas), Tayfun, Mustafa (Trabzon)

GÖZE BATANLAR
EMRE AŞIK (ANKARA): Ankaraspor forması altında ikinci baharını yaşıyor. Takımının ikinci yarıdaki çıkışında payı büyük. Kasımpaşa maçında da kilidi açan, üç puanı getiren isim oldu.
KORAY (KAYSERİ): Kayserispor defansının en istikrarlı ismi. Savaşçı futboluyla takımına güç veriyor. İleri çıkıp arkadaşlarına yardım ediyor. Beşiktaş maçındaki golü mükemmeldi.
SELÇUK (V. MANİSA): Orta alanda oynayıp mermi gibi şutlarıyla tanınan oyuncuların başında geliyor. Galatasaray'a attığı iki gol de süperdi. Çok iyi bir sezon geçiren Selçuk, sene sonunda transferin gözdesi olacak.



KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Süper Lig panoraması
Top 10

Acımadılar
Hasan Doğan aday
Kayserispor krallar gibi
Gençler iddialı
Antep moralli
Fener'e patlarız
Uygun: Çok zordu
 
Biraz ciddiyet
Jimenez' i OFTAŞ maçında görenler,...
Hep böyle olacak
Kaptan Alex' i, OFTAŞ maçındaki...
İnanın sizde tarihe geçin
2000' de UEFA Kupası' nı alan iki...
Süper olduk
"Koşan, zevkle izlenen ve...
Kız gibi oynuyorlar
"Sanki kilo vermeye gelmişler.
5 maç 1 puan
Kartal; Süper Lig' in ilk 5...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu