Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Made In Turkey

Kaçan 4-5 pozisyondan biri gol olsa tur garantiydi. Avantaj G.Saray'da Cimbom savunma yapmadı, ileride bastı. Sanki Ali Sami Yen'de oynadı.


Galatasaray, Kadıköy'e yabacılarından yoksun gitmişti. Takım tamamen Türk oyunculardan kuruluydu. Cimbom bence bu haliyle de çok güzeldi. Sarı-kırmızılılar maça oldukça iyi ve agresif başlayan taraftı. İleride Hakan Şükür ve Ümit Karan ile başlayan baskı bütün bir takıma yayılarak sahanın her metrekaresinde devam etti. Bu konuda da oldukça başarılı
oldular. Baskı altında kalan F.Bahçe ilk 20 dakika oyun düzenini kuramadı.

F.BAHÇE ŞAŞIRDI
İstediği pas trafiğini sağlayamadılar. Fenerbahçeliler defanstan yapmak istediği çıkışlarda da olumlu top kullanamadılar, orta sahalarına ve forvete top taşıyamadılar. Galaratasaray takımının ilk yarıdaki genel görüntüsü kendi evinde Ali Sami Yen'de oynarcasına rahat ve cesurdu. Kalede Orkun, defansta Servet, orta alanda Mehmet Topal, ileride Hakan ve Ümit takımın kilit isimleri olarak ön plana çıktılar. Semih sakatlanınca, Kezman girdi.

KRAL ERKEN ÇIKTI
Fenerbahçe aslında devre arası yapacağı bu değişikliği, zorunlu ve olumlu olarak erken gerçekleştirdi. 40. dakikadan sonra Fenerbahçe biraz daha beklenen futbolunu ortaya koymaya başladı. Ancak Galatasaray ikinci yarıya da inanılmaz baskılı ve kazanma hırsıyla başladı. 50- 56. dakikalar arasında 3 net gol pozisyonundan yararlanamadılar. Hakan Şükür iki, Ümit de bir kez topu filelerle buluşturamadı. Kalli, neden Hakan Şükür'ü çıkardı anlamadım.

AYDINUS İYİYDİ
O ana kadar kaptan ve saz ekibi bizlere resmen resital sunuyorlardı. Ve Fenerbahce defansını da çıkarmıyordu Hakan ile Ümit ikilisi. Bence Hakan erken alındı oyundan. Bu andan itibaren Kalli, 4-5-1 taktik sistemle oynamaya başladı. Arda zaman zaman saman alevi gibi parladı. Cimbom'un sistemi dün İsviçre saatleri gibi tıkır tıkır işledi. Oyunu forse eden Aslan, tur için avantaj sağladı. Hakem Fırat Aydınus'un düdüğüne sağlık. İyi maç yönetti.

TANJU ÇOLAK

KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Made In Turkey
Mücadele nefes kesti

Aslan zinciri kırdı
Mutsuzum
Kupada G.Saray
F.Bahçe:8 - G.Saray:1
44 maç sonra
Ümit yetmedi
Polat: Galibiyeti kaçırdık
İsaksson ile son kez
Ayhan geri döndü
Hakan'dan tepki
Arda Turan'a pet şişe attılar
Yönetime rağmen
 
Aferin çocuklar
Donanımlı kadro adına maçın favorisi Fenerbahçe idi. Derbi Kadıköy'...
Oyuncuların zaferi
Fortis Türkiye Kupası' nda kura çekiminden itibaren G.Saray ile...
Bahisler yattı
Fenerbahçe karşısında üstün bir...
Sevilla güldü: 2-1
F.Bahçe' nin Şampiyonlar...
Geçit vermem
Hırvat stoper, Beşiktaş' ta çok...
Sambacılar buluşuyor
Beşiktaş' ın Brezilyalıları Bobo,...
Yattara Belek' in yıldızı
Trabzonspor, ligin ikinci...
Umut: Yeni sayfa açtık
Son lig maçında Çaykur Rizespor'...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu