Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Erzik geliyor


Dün 192 delege 'EVET', 48 delege ise 'HAYIR' oyu kullandı. Sandıktan ezici bir üstünlükle seçim kararı çıktı. 14-15 Şubat tarihlerinde seçimli genel kurul yapılacak. Bütün kulüplerin başkanlık için hemfikir oldukları favori isim UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik. Ayhan Bermek de Futbol Federasyonu başkanlığına talip olduğunu dün resmen açıkladı

ERZİK'E BÜYÜK BASKI
Futbol Federasyonu Olağan Genel Kurulu'nda seçime gidilip gidilmemesi ile ilgili yapılan oylamada 192 delege 'Evet', 48 delege de 'Hayır' oyu kullandı. Sandıktan ezici bir üstünlükle seçim kararı çıktı. Böylece bir anlamda Haluk Ulusoy dönemi sona ermiş oldu. Şimdi 14-15 Şubat tarihlerinde seçimli genel kurul yapılacak. Bütün kulüplerin etrafında birleştiği Şenes Erzik'in, Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

AYHAN BERMEK ADAY
Başkan Haluk Ulusoy ise federasyon başkanlığına kendisinden sonra gelecek kişiye iki çift sözünün olacağını belirterek, "Ona diyeceğim ki, şayet Avrupa Şampiyonası'nda final oynayamazsan, federasyona gelirim ve hesabını sorarım. Benden sonra koltuğa oturacak adam, Avrupa Şampiyonası'nın neyini hak etmiş, neresinde olmuş da gelip oturacak!" ifadesini kullandı. Ayhan Bermek ise Futbol Federasyonu başkanlığına adaylığını dün açıkladı.


***

Devlerin zaferi

Dört büyük kulüp başkanının kenetlendiği kurulda, 192 'evet' 48 'hayır', 1 geçersiz oy çıktı. 14-15 Şubat'ta yönetim seçilecek.

Futbol Federasyonu Olağan Genel Kurulu'nda, seçim kararı çıktı. Bakırköy 2. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin atadığı "İhtiyati Tedbir'' kurulunun kararıyla Ankara Sheraton Otel'de gerçekleştirilen ve 4 Büyük kulübün başkanının kenetlendiği oylamada, çoğunluk "Evet'' dedi. FIFA Onursal Asbaşkanı David Will'in talebi üzerine
gündemden çıkarılan ancak 229 delegenin imzaladığı önergeyle divan tarafından yeniden gündeme alınan seçimin yapılıp yapılmamasıyla ilgili oylamaya katılan 241 delegeden 192'si "evet" derken, 48 "hayır" çıktı, 1 oy geçersiz sayıldı.

OLAĞANÜSTÜ TOPLANILDI
Oylama sonuçlarına göre delegeler, 14-15 Şubat tarihlerinde; federasyon başkanı, yönetim kurulu ve denetim kurulu üyelerini seçmek üzere yeniden sandık başına gidecek. Alınan bu kararın hemen ardından Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Ankara'da olağanüstü bir toplantı gerçekleştirdi. Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy'un direktifiyle Balgat'taki federasyon merkez binasında bir araya gelinildi. Toplantıda, alınan kararların değerlendirildiği ve gelecekle ilgili stratejinin belirlenmeye çalışıldığı öğrenildi.



KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Devlerin zaferi
FIFA Onursal Asbaşkanı Will:
Spor Bakanı Başesgioğlu:
Şenes Erzik aday olacak mı?
Genel sekreter Mosturoğlu:
Bermak adaylığını açıkladı:
Siyasiler delegelere baskı yaptı iddiası

Hesap sorarım!
'Sultanlar'dan büyük başarı
Kuznetsova rakipsiz
Türk tenisinde bir ilk
Diarra, Portsmouth'ta
Kura 22 Ocak'ta
Aradığını buldu
G.Saray güldü Kartal üzüldü
Şaşkın Fener!
 
Batman bitti
Kupa maçında bir gol atmasına...
8 günde 3 deplasman
TURKCELL Süper Lig ve Fortis...
Yedeği hazır
İspanyolları ikna etmek için çaba...
Üstünel: Listemiz geniş
HALDUN Üstünel transfer konusunda...
El yakıyor
Beşiktaş' ın talip olduğu Fransız,...
Özkan' a uyarı
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu