Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Dün Ronaldo'yu Fener için aradım


Fenerbahçe'nin 'dünya yıldızı' Roberto Carlos, dün sabahki idman sonrasında muhabir arkadaşlarımızın sorularını yanıtladı. Roberto Carlos, Fenerbahçe'ye transferi gündemde olan Milan'ın Brezilyalı yıldızı Ronaldo ile ilgili de çok önemli açıklamalarda bulundu.
Carlos, "Dün (pazartesi) Ronaldo ile konuşmayı denedim, ama bir türlü ulaşamadım... Bir süredir kendisi ile konuşamıyorum. Ama önemli nokta şu: Ronaldo Fenerbahçe'ye gelirse çok başarılı olur. Fenerbahçe, Ronaldo'yu alacak güce de sahip" dedi.


***

Carlos devrede

"Ronaldo ile konuşmayı denedim, fakat ona bir türlü ulaşamadım" "Ronaldo gelirse başarılı olur. F.Bahçe, Ronaldo'yu alacak güce de sahip".

F.bahçe'nin yıldızı Roberto Carlos, gazetecilerin sorularını yanıtlarken, önemli açıklamalar yaptı. Carlos, adı F.Bahçe ile anılan Milan'ın yıldızı Ronaldo için bizzat devreye girdiğinin mesajını vererek "Dün (pazartesi) Ronaldo ile konuşmayı denedim ama başarılı olmadım. Bir süredir kendisiyle konuşamıyorum. Önemli nokta şu ki Fener isterse Ronaldo'yu
getirebilir" dedi.

Kariyeri ortada
F.Bahçe'nin Ronaldo'yu transfer edebilecek güce ve imkâna sahip olduğunu vurgulayan Brezilyalı yıldız, "Ronaldo gelirse faydalı olur. Kariyeri ortada. Her zaman güzel işler yapmış, önemli başarılar elde etmiş bir futbolcu" ifadesini kullandı. Carlos, takımda eksikler olduğunu da belirtip, "Fakat transfer, yönetim ile Zico'nun alacağı bir karar. Transfer yapmış olmak için transfer yapmak anlamsız" diye konuştu.

İlk yarı güzel geçti
Carlos hazırlık kampıyla ilgili olarak ise "Sezon öncesi hazırlık kampları önemli. Taktik ve fizik olarak çalışmalarımızı devam ettiriyoruz" dedi. Ligin ilk yarısını da değerlendiren F.Bahçeli futbolcu, "İlk yarı çok güzel geçti. Ligde sadece 2, Şampiyonlar Ligi'nde 1 mağlubiyet aldık. 100. yılımızda önemli başarılar elde ettik. Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıktığımız için çok mutluyuz" açıklamasını yaptı.



KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Carlos devrede
Buradaki kaleciler çok iyi
Üzülmez en iyi sol bek

Alves sesleri
Avrupa'da hedef final
Uyusun da büyüsün
Topuz keşke bizde olsa
Eski havayı buldular
Zico yönetimi yendi
Lugano'ya vize yok
Sambacılara uyku uyarısı
Fenerbahçe günlüğü
Önce tatlı sonra kavga!
Sevilla'yı elersek final...
Transfer dosyası
 
Kimse merak etmesin
Antalya' daki Aziz Yıldırım-Zico zirvesinden çıkan ' Kimse takımdan...
Maç ritmi
Geçen sezon Fortis Türkiye Kupası' nda Beşiktaş karşısında yaşanan...
Hedef Dabo
Linderoth' tan umudu kesen Aslan,...
Divan Kurulu bugün
Galatasaray' da ocak ayı olağan...
Sessiz çığlık
Beşiktaş, başkent temsilcisini...
Boş tribünler zevk...
Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan...
Galibiyet emri
"Adana Demirspor maçını...
Onur resmen Trabzonlu
Trabzon, Onur' un transferinde...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu