Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Hedef şaşmadı

"Dört büyük hedefimiz vardı: Devler Ligi'ne kalabilmek, lig şampiyonluğu, kupa ve genç yıldızlar yetiştirmek" "Hedeflerin hiçbirinden kopmadık. İyi bir kadromuz var. Milli arayı iyi değerlendireceğiz ve yükseliş sürecek".


Benim için önemli olan istikrar. Her takımın iniş veçıkışı olabilir. Mesela Portomaçında iyi oynadık ama kaybettik. G.Birliği'ne karşıda aynı oyunu ortaya koyduk,kazandık. Futbol böyle ilginç bir oyun işte"

"Son maçımızda sadece ilkyarıda 8-9 net gol pozisyonubulduk, bu önemli bir rakam.Gerçekten çok mutlu oldum. Gücümüzü ve yeteneklerimizi
gösterebildik. Önemli olantakım halinde başarılı olmak,bu yolda ilerliyoruz"

"Tümkayder Başkanı Muzaffer Oflaz'a teşekkür ediyorum. Kayseri'nin yeribende farklı. Yatırımlarımı orada gerçekleştiriyorum. Bendeki emeklerine en iyişekilde yanıt vermek isterim.Kayseri ile bütünleştim!"

AYAKTA ALKIŞLANDI
G.BİRLİĞİ maçının ardından Tüm Kayserililer Derneği'nin (Tümkayder) verdiği iftar yemeğine katılan Ertuğrul Sağlam, çarpıcı açıklamalarda bulundu. 500 kişinin ayakta alkışladığı Sağlam, her olumsuz sonucun ardından başarısız bir hava oluşturulduğunu belirterek, "Biz bu yola çıkarken önümüze 4 büyük hedef koyduk" dedi ve şöyle devam etti:

MENFAATLER ÖNEMLİ
"DEVLER Ligi'ne katılmak, lig şampiyonluğu, kupa ve genç yıldızlar yetiştirmek üzere işe koyulduk. Bugün bakıyorum da hedeflerimizin hiçbirinden kopmadık. Eleştiri olacak elbette. Mesela ben transferlerde kulübümün menfaatlerini düşünmek zorundayım. İstenen oyuncuların maliyeti 8 milyon euro ama Diatta'nın bize maliyeti 2 milyon dolar. Kıyaslama yaparken, bunu gözardı edemeyiz"

ALTI SAKAT AZ DEĞİL
"GERÇEKLERLE yaşamamız lazım. İyi bir kadromuz var ve bu futbolcular bizim futbolcularımız. Hep birlikte başarılı olacağız. Milli maçlar için verilen ara çok iyi oldu. 6 sakatımız vardı. Bu süre içinde sakatlarımız iyileşme ve tedavi, takımımız da dinlenme ve toparlanma süreci bulacak. Trabzon maçıyla birlikte yeri bir başlangıç yapacak, Süper Lig'de zirveye oturacağız."

Fatih DOĞAN

KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Hedef şaşmadı
Tedavi zamanı
Buluşma pazar
Maltepe Kartalı
Menenjit Nasri!
Liverpool şokta

Acı çekerek gol aradım!
Holosko ile yine yeniden
Herkes ayrılabilir
Kredi tükendi
Kartal'ın forveti beceriksiz...
Sadece işimi yaparım
Burak bildiğiniz gibi
Teröre lanet!
Beyaz sayfa açılıyor
 
Ayıp ki ayıp
Kezman yazık ki sportmen bir kişiliğe sahip değil. Tahrik etmeye,...
Golü kim atacak?
Beşiktaş' ın bundan sonrası için "iyimser" olabilirsiniz. Bunun...
Mutsuzbahçe
Selçuk, Semih, Kemal ve Can gibi...
Antu' dan anlamlı davet
Tam 1.5 aydır tedavisi yapılan...
Gökhan ısrarı
Kayseri maçı sırasında Gökhan Ünal...
Suçu; İyi futbol
Kalli' nin, Beşiktaş derbisinde...
Ersen gitti
Sayitoğlu, "Eğer oyuncumuz Huelva'...
Start bugün
Kasımpaşa maçı sonrasında üç gün...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu