Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Zafer ''Zafer benimdir'' diyebilenindir


Türk futbolunun kalbi, bu akşam Fenerbahçemiz ve Beşiktaşımız için atacak. Fenerbahçe ve Beşiktaş, bugün Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçlarına çıkıyor. Fenerbahçe, İstanbul'da 1-0 yendiği Anderlecht takımı ile Belçika'da, Beşiktaş ise deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Zürih takımı ile kendi evinde karşılaşacak. Bu akşam çifte zafer yaşamak, sevinçten coşmak istiyoruz.

Fenerbahçe ve Beşiktaş, bugün turu geçerse Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalacak, kasalarını dolduracak. Anderlecht-F.Bahçe maçı Constant Vanden Stock Stadı'nda TSİ 21.30'da başlayacak. Maçı, D Spor, TRT-1 ve Star naklen yayınlayacak. Beşiktaş- Zürih maçı BJK İnönü Stadı'nda saat 20.15'te başlayacak. Karşılaşmayı BJKTV naklen yayınlayacak.


***

Vur! Gelsin tur

Kadıköy'deki ilk maçı 1-0 kazanan sarılacivertliler, Belçika ekibini saf dışı bırakıp Şampiyonlar Ligi gruplarına katılmaktan başka bir şey düşünmüyor.

Fenerbahçe bu gece yine tarihi maçlarından birine çıkacak. Sarı-lacivertli ekip, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme rövanş maçında Anderlecht ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan ilk maçı Alex'in golüye 1-0 kazanan Fenerbahçe, rövanşta da bu avantajını koruyup Belçika'dan zaferle dönmekten başka bir şey düşünmüyor. Sarı-lacivertli
ekip Anderlecht'i saf dışı bıraktığı taktirde, Avrupa kupalarında Belçika ekibini eleyen ilk Türk takımı olacak.

KIRIN ŞEYTANIN BACAĞINI
Fenerbahçe ile 1965-66 sezonunda Şampiyon Kulüpler Kupası 1. turunda eşleşen Belçika temsilcisi, İstanbul'daki 0-0'lık eşitliğin ardından deplasmanda 5-1 kazanıp bir üst tura yükseldi. Anderlecht, 1976-77 sezonunda da Kupa Galipleri Kupası 2. turunda Galatasaray karşısında iki maçı da 5-1 kazanarak gülen taraf oldu. Fenerbahçe, Anderlecht'i elerse Devler Ligi'ne katılmanın yanı sıra Belçika temsilcisini eleyen ilk Türk takımı olma sevincini de yaşayacak.



KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Vur! Gelsin tur
Volkan&Kazım 11'de

Adriano hazır
Kezman'ın istediği oldu
En büyük koz yine Alex
Kalanlara özel program
Fener elerse kasa dolacak
Galibiyet şart
Zico'nun karnesi iyi
F.Bahçe günlüğü
Appiah hızlanıyor
Mehmet Yıldız için son 3 gün
Spor dostluk ve kardeşliktir
 
Kezman' ın maçı
Sezon başı Deivid' in geçen seneye göre biraz kıpırdanmış halini...
Kaza istemem
"İlk maçın skorunu unutun.
10 yılda bir
Ankaragücü' nün hocası: Top...
Taraftarla çoşacağız
"İnönü Stadı' nın büyülü atmosferi...
' Diatta bekler'
Ertuğrul Sağlam, Diatta' nın ne...
Tarihi karar
Federasyon, maçın tekrarlanacağını...
Otyakmaz: Herkesten özür...
Sivasspor Başkanı Mecnun...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu