"Necati'yi 10 takım ister. Hakan Şükür para eder mi? Yönetim gelecek parayı alt yapıya ayırırsa o zaman yangınım başlar"
***
Para için sattım
G.Saray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Necati'nin satış listesine konulmasının perde arkasını Futbol Extra'ya anlattı. Alman hoca, "Zor olanı yaptım. Necati'den para kazanabiliriz. Onu 10 kulüp ister. Hakan Şükür o kadar para eder mi? Sanmıyorum. O zaman ben ondan gelecek parayı düşünürüm. Üstelik geçen
sezon hemen hiç gol de atmamış. O gidip, para gelince de takımın ritmi değişecek" diye konuştu.
NE YAMAN ÇELİŞKİ Necati'den gelecek paranın da takımda kullanacağını belirten Kalli, "Yönetim o parayı tamamen alt yapıya ayırmaya karar verirse o zaman benim yangınım başlar" dedi. Oysa Kalli daha önceki açıklamalarında, Necati'nin antrenmanlarda disiplinsiz davrandığını, gitmek için kendisine adeta davetiye çıkarttığını söylemiş, "Gidişi performansı nedeniyle" demişti.
İLK 11, SİNİR SAVAŞI 17 yıl profesyonel futbol oynadığını, Almanya'daki ilk 7-8 oyuncu arasına girdiğini iddia eden Kalli, röportajında antrenörlüğün en zor tarafının ilk 11'i seçmek olduğunu da söyledi. Kalli, "25 adamı bir hafta çalıştırıyor, maç günü 'Siz ayrılın' diyorsunuz. 11'e girenler gururla gidiyor. Ya diğerleri? Üstelik bu işi yıllarca yapıyorsun. Yani tam bir sinir savaşı. İnsan yıpranıyor" ifadesini kullandı.