Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Milli takım günlüğü


433. sınava çıkıyoruz
AMilliler, Norveç ile oynayacağı 2008 Avrupa Şampiyonası Elemeleri C Grubu 5. maçıyla tarihinde 433. karşılaşmasına çıkıyor. Ay-yıldızlılar, 224'ü resmi, 208'i özel olmak üzere 432 maçta 150 galibiyet, 101 beraberlik, 181 mağlubiyet aldı. Milliler, 552 gol atarken kalesinde 672 gol gördü.

Kale
gole kapalı

TÜRKİYE, son 5 resmi maçta kalesini gole kapadı. Avrupa Şampiyonası elemeleri tarihinde ilk kez 4 maçtan galip ayrılarak dikkatleri üzerine çeken ay-yıldızlılar, rakip filelere 16 gol atarken, kalesinde sadece 3 gole izin verdi.

Favorisi Türkiye
Almanya'da özel bir televizyon kanalının programına katılan Werner Lorant, Norveç karşısında Türkiye'yi favori gördü. Alman teknik adam "Türkiye, Yunanistan'da çok iyi oynadı. Eğer o maçın rehavetini yaşamazlarsa, Norveç karşısında galip gelirler" açıklamasını yaptı.

Terim'in 57. sınavı
FATİH Terim, Norveç maçıyla birlikte 57. milli sınavına çıkıyor. A Milliler'in başında en fazla maça çıkan teknik direktör unvanına sahip Terim, bu süre içinde 56 maçta, 28 galibiyet, 15 beraberlik ve 13 yenilgiye imza attı.

Gözler Tuncay'da
Tuncay
Şanlı, ay-yıldızlı ekibimizin Norveç karşısında en büyük kozlarından biri olacak. Son 5 resmi maçta attığı 4 golle dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu, şu ana kadar 40 kez giydiği A Milli Takım formasıyla toplamda 13 golü bulunuyor. Norveç maçıyla ilgili konuşan Tuncay "Onlara sürprizim var" dedi.

Norveç'le 8. defa
TÜRKİYE, Norveç'le 8. kez karşı karşıya geliyor. Ayyıldızlılar, rakibi karşısında bu zamana kadar oynadığı 7 maçın 3'ünü kazanma başarısı gösterdi. Diğer maçların 3'ünde Norveç galip gelirken, 1 maç ise berabere bitti.

Son kez seyircisiz
FIFA tarafından 2006 Dünya Kupası elemelerinde İsviçre ile yaptığımız maçta çıkan olaylar nedeniyle takımımıza verilen 3 maçlık tarafsız sahada seyircisiz oynama cezası Norveç karşılaşmasıyla sona eriyor. Milliler, ilk iki maçını Malta ve Moldova ile Frankfurt'ta oynamıştı.



KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR
Av zamanı
Tümer attı, kulak gitti
Milli takım günlüğü

Av zamanı
Kırgın değilim ama üzgünüm
İkisi de galip
Carew: 2-1 alırız
Komşu hırslı
BBL'de 8 maç
F.Bahçe-ARKAS
Fransa zafer sarhoşu
Bu kez portakal
Finlandiya
Son dakika
Popüler bahisler
İddaa sonuçları
 
Savunması kötü
Ulusoy, devlet erkanından kimsenin aramadığını söyleyerek sitem...
Alex' ten iyisi yok
"Brezilya' da Ricardinho ile...
Olympiakos kararlı
Yunanistan' ın Olympiakos...
Aslanların 100 gülecek
Zirve yarışında geriye düşen...
Kaleci Aykut sakatlandı
G.Saray' da kaleci Aykut şoku...
Dört dörtlük
Beşiktaş; Danimarkalı Jensen ve...
Hesap soracağım
Demirören, federasyonun 6 Nisan...

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu