Umut Bulut'un kart cezalısı olması, Ersen Martin'le Yattara'nın sakatlıktan yeni çıkmaları ve Musa'nın ameliyatı can sıktı.
Trabzonspor'da eksik oyuncuların çokluğu çıkış yapmayı hedefleyen takımın elini kolunu bağlıyor. Ankaragücü maçında cezalı Umut Bulut'un oynayamayacak olması teknik direktör Ziya Doğan'ı forvette düşündürüyor. Doğan, ufak sakatlıklar yaşayan Ersen Martin ve Yattara arasında forvette tercih yapacak. Ersen'in
durumunun daha iyi olması bu mevkide onun şansını artırıyor.
MUSA'NIN YERİNE 2 ADAY Ankaragücü maçı öncesinde Ziya Doğan'ı düşündüren bir başka mevki de savunma. Önce Risp'in ameliyatı sonra da Musa'nın talihsizce sezonu kapatması savunmada alarm çalmasına neden oldu. Risp'in yokluğunu Stepanov ile çözen Doğan, şimdi Musa'nın yerine savunmanın sağına Ufukhan ile Ferhat arasında tercih yapacak. Ufukhan'a forma daha yakın.