Fenerbahçe
Galatasaray  
Beşiktaş  
Trabzonspor  
Süper Lig  
2. & 3. Ligler  
Aktüel  
Yazarlar  
Fikstür  
SMS Paketi  
Ana Sayfa  
Arşiv  
     
Sayısal loto
Spor toto
Şans topu
Marcelo Carrusca

Genç Arjantinli sezon başında büyük ümitlerle transfer edildi. Öyle ki, transferde suskun kalan kulübünün prestijini kurtaran en önemli oyuncu olarak öne sürüldü. Arjantin gibi zor bir ligde forma giymesi de artısı olarak sunuldu. Daha ligin ilk maçında Ankaraspor karşısında sahaya sürülerek bir anlamda vitrine çıkarıldı. Fakat gün o gündü. Geri kalan zamanda Carrusca'yı araki bulabilesin. Büyük paralarla gelmesine karşın olumlu iki hareket bekleyen taraftarı onun yerine Arda'yı izlerken, Carrussa'nın akıbeti sürekli tartışma konusu oldu. Gerets çoğu kereler oynatmadığı için eleştirildi. Şimdi gün bugün. Arda cezalı, solun tek adayı Carrusca. Uyum sürecini atlatan, takım içinde destek gören, taraftarın sempati ile baktığı Arjantinlinin artık kendisine bağlanan umutları gerçekleştirme zamanı.

Genç yabancı yanlış tercih
Sakatı ve cezalısı bol bir takımda oynamak için bundan daha uygun bir zaman dilimi olamaz. Hem takıma katkı yapmak hem de kendine kalıcı yer bulabilmek için büyük bir fırsatı var. Carrusca örneği bize bir gerçeği daha anlatıyor. Takıma doğrudan katkı yapmayacak yabancı genç oyuncu transfer etmek yanlış bir yöntem. Altyapıdan bedavaya mal olan, kulüp kültürünü özümseyerek gelen genç oyunculara formayı teslim etmek, performansı şüpheli yabancı oyuncuları almaktan daha mantıklı. Hele Galatasaray gibi alt yapısı destan yazan bir kulübün Carrusca gibi ancak takımda sakatlık olduğunda sahaya sürebileceği oyunculara para vermesi son derece yanlış.



YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Resmen patlama   / 12-02-2007
 Arda Turan   / 09-02-2007
 Buz gibi   / 05-02-2007
 Kısırlık-zenginlik   / 02-02-2007
 Gerets'in havlusu   / 01-02-2007
 Tekerrür mü?   / 28-01-2007
 Bilinmeyenli denklem   / 22-01-2007
 Kumar oynadı   / 18-01-2007
 Ne büyüğü!   / 11-01-2007
 Nereye koşuyor   / 02-01-2007


 
 

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Süper Lig | 2 & 3 Ligler | Aktüel | Yazarlar | Sayısal loto | Süper toto | Şans topu | Künye | Ana Sayfa

Fotomaç Servisi

Copyright © 2003, 2007 - Tüm hakları saklıdır.
Merkez Gazete Dergi Basım Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Üretim ve Tasarım  Merkez Bilgi Grubu

Kim vefasız?
Üç yıldır attığı ve attırdığı...
Zam yoksa gol de yok
Sezon başı ilk 4 haftaya 5 gol...
Gün benim günüm
"Vestel Manisa maçı inanılmaz...
İsteyen gider
Kadroya giremeyen Musampa' ya...